Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Hrana za hrčke, skakače, miši in podgane Versele-Laga Crispy Muesli 1 kg

na zalogi
Šifra izdelka: 461721

3.49 

<pre class=”tw-data-text tw-text-large tw-ta” dir=”ltr” data-placeholder=”Prevod”>Hrana za hrčke, skakače, miši in podgane Versele-Laga Crispy Muesli 1 kg * Energijsko bogata mešanica * Obogaten s peletom “Happy & Healthy” za optimalno stanje * Enostaven za uporabo zahvaljujoč priročnemu svežemu pakiranju, ki ga je mogoče ponovno zapreti

Opravite nakup in si prislužite 3 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Hrana za hrčke, skakače, miši in podgane Versele-Laga Crispy Muesli 1 kg

Hrana za hrčke,
Energijsko bogata mešanica * Obogaten s peletom “Happy & Healthy” za optimalno stanje * Enostaven za uporabo zahvaljujoč priročnemu svežemu pakiranju, ki ga je mogoče ponovno zapreti

SESTAVA

žita (40%), derivati ​​rastlinskega izvora, zelenjava, semena, oreščki, sadje, izvlečki rastlinskih beljakovin, minerali, olja in maščobe, sladkorji ANALITIČNE SESTAVINE beljakovine 15 %, vsebnost maščobe 9,5 %, surova vlaknina 8 %, surovi pepel 3,5 %, kalcij 0,4 %, fosfor 0,4 % DODATKI/KG PREHRANSKI DODATKI vitamin A 9700 IE, vitamin D3 1550 IE, vitamin E 39 mg, 3b103 (železo) 46 mg, 3b202 (jod) 1,5 mg, 3b405 (baker) 8 mg, 3b502 (mangan) 60 mg, 3b603 (cink) 55 mg, 3b801 (selen) 0,1 mg

 

Hrčki

so glodavci in odlični družinski ljubljenčki. Potrebujejo zelo malo prostora in zanje je enostavno skrbeti. Niso pa primerni za zelo majhne otroke, ki bi hrčka lahko preveč stisnili. Hrček se takrat prestraši in lahko tudi ugrizne. Sicer so nočne živali in večino dneva prespijo, zvečer pa pridejo iz svojega skrivališča.
Hrčki so ljubke živali, primerne tudi za začetnike. Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje hrček potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki ga je potrebno redno menjavati. Pritlikavi hrčki so precej manjši od zlatega, zato zanje niso primerne enake kletke. Idealne so plastične ali steklene posode s primernim zračenjem, na voljo pa so že tudi posebne kletke z manjšim razmakom med rešetkami.

Hrana za hrčka

Hrčki so vsejedi in se prehranjujejo z zelo različno hrano. To pomeni da pravilna prehrana za hrčka niso samo semena, sadje in zelenjava, pač pa mora občasno dobiti tudi živalske beljakovine. Ponudite mu lahko sušene zoofobije .
Priboljški so dobrodošli za občasno popestritev vsakodnevne prehrane, z njimi pa hrčka tudi lažje udomačite. Posodica za hrano naj bo trpežna in težka, da je hrček ne more prevrniti, ko pleza vanjo. Posoda mora biti odporna na glodanje in enostavna za čiščenje. Vsakodnevno odstranite ostanke hrane, redno menjavajte vodo in pomivajte napajalnik.

Oprema za hrčka

kletka, hišica, vata, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za hrčka, kolo za razgibavanje, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki in razkužilo in igrala.

 

Dodatne informacije

Teža 1.7 kg
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Flexi povodec Giant L neon trak 8 m/50kg črn
novo
Igrača žoga Ruffus mreža 12cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 99x53x43cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 75x47x40 cm Flamingo
novo
Kletka za ptice Alor 35cm x 28cm x 49cm bela Flamingo
novo
Kletka za ptice Saga 51cm x 28cm x 55cm črna Flamingo
novo
Kletka za hrčke Jing 58x32x23cm Flamingo
novo
1 2 3 363
crossmenuchevron-down