Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Mealworms 100g – sušeni Zoofobiji Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 2010012

4.99 

Mealworms 100g – sušeni Zoofobiji

  • 100% zoofobiji – mokarji
  • za ptice
  • za hrčke
Opravite nakup in si prislužite 5 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Mealworms 100g – sušeni Zoofobiji- mokarji

Mealworms , Ptice in hrčki naravnost obožujejo posušene mokarje!

Pakirani v priročni 100g vrečki so popoln prigrizek za naše male prijatelje.
Z beljakovinami bogata in zdrava poslastica

Sestava:

100% Zoofobiji – mokarji

Analitske sestavine:

Surove beljakovine: 55-60%, Surove maščobe: 20-25%,  Vlaga 10%, Surove vlaknine 4-5 %, Surovi pepel 3-4 %

Kdaj hraniti

Z našimi posušenimi mokarji lahko divje ptice hranimo v vseh letnih časih, saj so izjemno hranljivi. Najbolje je, da jih ponudite v manjših količinah, saj so tudi zelo kalorične, zaradi česar so idealne za jesensko in zimsko hranjenje, ko ptice potrebujejo dodatno energijo za preživetje mrzlih noči. Mokarje enostavno damo v ptičjo krmilnico 

Ker lahko posušene mokaste črve krmimo pticam same ali jih dodamo mešanici semen, jih lahko hranimo tudi iz hranilnika semen, ko jih dodamo mešanici. Poskrbite svojim vrtnim pticam posebno poslastico, tako da posušene mokaste črve čez noč namočite v vodo, da se rehidrirajo, ne bodo se mogle upreti sočni dobroti. Za zaščito naših lokalnih divjih živali ne priporočamo hranjenja posušenih mokastih črvov iz talne krmilnice, saj je prekomerno uživanje lahko smrtno nevarno za ježe.

S to bogato beljakovinsko poslastico boste nahranili: Kose, škorce, robinje, sinice, modre sinice, velike sinice, sinice, ščinkavci, hišni vrabci.

Ali so posušeni mokasti črvi varni za ježe?

Kratek odgovor je pritrdilen, posušeni mokasti črvi ne bodo škodili našim bodičastim prijateljem, če jih uživamo zmerno. Obstajajo lahko potencialno smrtna tveganja za ježkovo zdravje, če zaužijejo več kot štiri mokaste črve na teden, saj je to preveč za njihovo prehrano.
Prav tako lahko kakšnega mokarja ponudimo hrčkom, saj jih zelo obožujejo.

Hrčki

so glodavci in odlični družinski ljubljenčki. Potrebujejo zelo malo prostora in zanje je enostavno skrbeti. Niso pa primerni za zelo majhne otroke, ki bi hrčka lahko preveč stisnili. Hrček se takrat prestraši in lahko tudi ugrizne. Sicer so nočne živali in večino dneva prespijo, zvečer pa pridejo iz svojega skrivališča.
Hrčki so ljubke živali, primerne tudi za začetnike. Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje hrček potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki ga je potrebno redno menjavati. Pritlikavi hrčki so precej manjši od zlatega, zato zanje niso primerne enake kletke. Idealne so plastične ali steklene posode s primernim zračenjem, na voljo pa so že tudi posebne kletke z manjšim razmakom med rešetkami.

Hrana za hrčka

Hrčki so vsejedi in se prehranjujejo z zelo različno hrano. To pomeni da pravilna prehrana za hrčka niso samo semena, sadje in zelenjava, pač pa mora občasno dobiti tudi živalske beljakovine. Ponudite mu lahko sušene zoofobije .
Priboljški so dobrodošli za občasno popestritev vsakodnevne prehrane, z njimi pa hrčka tudi lažje udomačite. Posodica za hrano naj bo trpežna in težka, da je hrček ne more prevrniti, ko pleza vanjo. Posoda mora biti odporna na glodanje in enostavna za čiščenje. Vsakodnevno odstranite ostanke hrane, redno menjavajte vodo in pomivajte napajalnik.

Oprema za hrčka

kletka, hišica, vata, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za hrčka, kolo za razgibavanje, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki in razkužilo in igrala.

Dodatne informacije

Teža

100 ml, 1000 ml, 250 ml

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
nosilec3
novo
Sledni povodec za pse trak antislip 5m / 15mm Flamingo
novo
Igrača žoga trda z zvončkom 9cm Flamingo
novo
Flamingo metalec žog 68cm modro/zelen
novo
Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 101 x 64.5 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 101 x 64.5 cm Flamingo

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 85 x 51 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 85 x 51 cm Flamingo

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 96 x 41.5 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 96 x 41.5 cm Flamingo

1 2 3 362
crossmenuchevron-down