Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vzakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

TEŽA

Blagovne znamke

Glavni okus hrane

Prehranske zahteve macke

Hrana primerna dihurjem

Starost macke

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Orijen

Orijen je visoka kvalitetna hrana za pse in mačke, ki jo proizvaja podjetje iz Kanade Champion Petfoods že vse od leta 1985. Omenjeni proizvajalec je največkrat nagrajeni proizvajalec hrane za male živali na svetu! Poslanstvo podjetja je proizvodnja vrhunske hrane za pse in mačke z visoko vsebnostjo mesa, z dodatkom sadja, zelenjave in zelišč, je brez žitaric z visokim glikemičnim indeksom, ter brez umetnih dodatkov. Visoko kvalitetna suha hrana za pse in mačke Orijen predstavlja preobrat v proizvodnji hrane za hišne ljubljenčke z izjemno bogato vsebnostjo mesa vse do 85%.

Formule hrane Orijen posnemajo prehranjevalne navade prednikov psov in mačk v divjini. Prisegajo na tako imenovani ˝whole prey˝ način prehranjevanja. Kaj to pomeni? Predniki psov in mačk v naravi (volkovi, divje mačke…) ujamejo svoj plen, ter zaužijejo njegove različne dele. Torej ne pojejo zgolj mesa, vendar tudi drobovino, notranje organe, hrustanec, kosti. Na tak način zaužijejo poleg beljakovin, tudi vlaknino (črevesna vsebina plena), vitamine, minerale in ogljikove hidrate.  Hrana vsebuje visok odstotek beljakovin in nizek odstotek ogljikovih hidratov v tako imenovanem WholePrey razmerju in brez umetnih dodatkov!

Orijen hrana vsebuje celo do 85% mesa in do 6 različnih vrst mesa v eni recepturi, sadje in zelenjavo, ter je brez žit in brez dodanih umetnih dodatkov. Meso, ki ga vsebuje hrana je le sveže ali sveže zamrznjeno, ne uporabljajo tako imenovane mesne moke. Vse sestavine so izključno regionalne, sveže, domače in pridobljene od zaupanja vrednih manjših dobaviteljev, s čimer je podjetje Champion Petfoods pridobilo zaupanje lastnikov hišnih ljubljenčkov po vsem svetu.

Orijen Cat & Kitten

cogcrossmenuchevron-downcross-circle