Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

TEŽA

Blagovne znamke

Glavni okus hrane

Aktivnost psa

Barva

Glavni okus mokre hrane

Okus priboljskov

Oprema za sprehod

Starost macke

Starost psa

Velikost pasme

Vrsta dodatkov

Vrsta pasjih priboljskov

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Hrana za pse

Pasja hrana – Velika in kvalitetna izbira!

Hrana za pse v naši trgovini je kvalitetna in izbranih sestavin. Psi se med seboj razlikujejo glede na starost, aktivnost in velikost. Nekateri pa imajo še posebne prehranske potrebe (alergije na sestavine itd..). Za vse smo tako v naših fizičnih trgovinicah kot v spletni trgovini Aro poskrbeli.

Pasja hrana je razdeljena na: suha hrana (suhi pasji briketi), mokra pasjo hrano v konzervah ali vrečkicah ter testenine in riž.  Vsebuje sestavine, ki ohranjajo pasje zdravje in aktivnost.

Izbiramo le kvalitetne znamke SUHE hrane za pse – pasjih briketov kot so na primer: Acana, Barking Heads, Bosch, Canagan, Cibau, Exclusion, Fish4dogs, Happy Dog, Kudo, Lily’s Kitchen, Monge, Natural & Delicious, N&D, Now Fresh, Oasy, Orijen, Royal canin, Taste of the Wild, …)

Več o sestavi pasje hrane.

Royal Canin Dog Dog Puppy Maxi

Royal Canin Dog Adult Medium 7+

Royal Canin Puppy X-Small

Taste of the wild Prey Puran

Taste of the wild Prey Angus govedina

Taste of the wild Prey Postrv

Acana Singles Free Run Duck dog 11.4kg

Acana Adult dog 17kg

Acana Adult Large Breed 11,4kg Dog Heritage

Orijen Dog adult small Marine fish

Orijen Dog adult small

Orijen Dog Puppy small

1 2 3 9

Naj vaš pes je suho hrano – brikete ali mokro hrano – konzerve? 

Tako suha hrana (briketi) kot mokra hrana (konzerve) imata v prehrani prednosti in slabosti.

Prednost suhe pasje hrane je v tem, da je v briketih – kvalitetnih briketih, ki jih dobite v naših trgovinah in v naši spletni trgovini popolnoma uravnotežen obrok, kar pomeni, da so briketi, ker so suhi in s tem trši, pomagajo pri čiščenju zob, uvrstijo zobe in čeljust, masirajo dlesni, pasji kakec pa je čvrst, dozira se v manjših količinah saj ima le cca. 7 – 11% vlage. Prav tako pa je suho pasjo hrano – brikete lažje shranjevati in se ne pokvari tako hitro.

Mokra pasja hrana – konzerve, pa vsebujejo cca 80% vode, kar pomeni, da je doziranje veliko večje, kakec ni čvrst, konzervo pa je potrebno shranjevati v hladilniku, da se ne pokvari.

Niso pa konzerve čisto zanič, saj če pes premalo pije, je konzerva zaradi tako velikega procenta vlage , tudi dobrodošla, saj omogoča boljšo hidracijo pri psih.

 

Lahko tudi kombinirate brikete in konzerve, a vam priporočamo, da vedno hranite en obrok samo briketi, drug obrok samo konzerve, saj se hrani različno prebavljata.

Kar nekaj hran, ki jih imamo v naši ponudbi vsebuje dodatke za sklepe in kosti. Predvsem najbolj prodajni pa sta natural & delicius ter Exclusion . Čeprav imajo največji problem s kostmi in sklepi starejši psi , ki so bolj dovzetni za artritis, lahko bolečine v sklepih prizadenejo pse vseh starosti.

Poleg hrane , pa se dobijo tudi dodatki , tako imamo v naši ponudbi najbolj prodajne artikle za kosti in sklepe od podjetja Anibio ter Canina.

Dodatki in vitamini za pse pomagajo psom pri različnih težavah. Na izbiro imamo kar nekaj proizvajalcev pasjih dodatkov in vitaminov (Anibio – naravni in ekološki produkti, Beaphar, Bosch, Canina, Capos, DRN, CBD kapljice, Grizzly, M&C, Pfizer in ostali).

Dodatki in vitamini za pse odpravljajo težave z jetri, okostjem, sklepi in zobmi (mladi, stari, delovni ali bolni psi), pomagajo pri težavah s kožo in dlako (alergije, ekcemi, izpadanje dlake, nesijoč kožuh…), ter ponovni izpostavitvi črevesne flore po tretmaju proti notranjim zajedalcem. Nekaj sredstev pomaga v času gonitve, kjer odganja pse od psic. Drugi dodatki za pse pa izboljšujejo prebavo, premagujejo slabost (na potovanjih) ter živčnost (obiski veterinarjev, potovanja, novoletni čas…) in zmanjšujejo telesno težo.

Če kaj pogrešate v naši ponudbi nam to sporočite in z veseljem vam poiščemo hrano za pse, ki jo imate v mislih.

cogcrossmenuchevron-downcross-circle