Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Zajčnik za kunce Loft Classic 111x 45 x 78 cm Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 201925

199.99 

Zajčnik za kunce Loft Classic 111x 45 x 78 cm Flamingo

    • Ograjena površina
    • Klančina za lažji dostop do hišice
    • Odpiranje zajčnika tudi na strehi
    • Primerno predvsem za zunanjo uporabo

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Opravite nakup in si prislužite 200 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Zajčnik za kunce Loft Classic 111x 45 x 78 cm Flamingo

Tudi naši najmanjši ljubljenčki si želijo raziskovanja in igre zunaj svoje kletke! To jim lahko omogočite predvsem v toplih mesecih lesenim zajčnikom Loft, ki ga namestite zunaj in kuncu ponuja ogromno prostora za zabavo in tekanje ter tudi prostor za miren počitek!

Dvonadstropni zajčnik je izdelan iz lesa ter kovinskih ograjic. Spodnje nadstropje je namenjeno predvsem gibanjuhranjenju in opazovanju okolice, s hiško v drugem nadstropju ga povezuje klančina. Hiška kuncu nudi zavetje pred morebitnimi plenilci in vremenskimi razmerami ter miren prostor za počivanje. Zajčnik je preprost za čiščenje, saj ima v zgornjem nadstropju hiška dvižno streho.

Material:

borov les z gumijastimi nogami

Vodotesen in odporen na vremenske vplive in veter 2 vrata

z vrtljivo ključavnico;

tek ima drsno zaporo 2 etaži z rampo,

leseno ostrešje in bitumenska kritina

Samosestavljanje

Vodoravna, navpična debelina in razdalja med žicami: 3 / 2 / 75,5 mm

Kunci

Kunci so čudoviti, ljubeči in družabni ljubljenčki. Lahko so odlični hišni ljubljenčki, če si vzamete čas, da jih socializirate in spoznate njihovo osnovno govorico telesa. Kunci so lahko tudi odlični terapevti, ki nas pomirijo po celodnevni službi.

Življenjska doba kunca je v povprečju do 8 let, lahko pa doživi tudi 12 let.

Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje kunec potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki jo je potrebno redno menjavati.

Oprema za kunce

kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za kunce, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.

Morski prašički

Morski prašički se imenujejo tudi budra , je majhna žival, ki sodi v razred sesalcev. Morski prašiček je ena izmed najmanj zahtevnih domačih živali. A vseeno bo vesela naše družbe. Namenite mu svoj čas, igrajte in crkljajte se z njim, da ne bo postal osamljen ali žalosten. Še najbolj mu bo prijala družba še enega morskega prašička.

Hrana

Morski prašiček se prehranjuje s semensko hrano, ki pa je bolj dodatek k senu, saj morajo morski prašički v svoji prehrani imeti vsaj 70% sena, ostalo pa semena, zelenjavo in sadje. Pri njih je tudi posebnost ta, da tako kot človek ne proizvaja C vitamina, zato ga moramo obvezno dodajati h prehrani. V kolikor tega dodatka ne dobi, se lahko pojavijo problemi na zadnjih nogah, ki jih lahko začne vleči za seboj.

Nega:

Pri morskem prašičku moramo biti pozorni na zobke in kremplje. Kremlje je potreba vsaj enkrat mesečno postriči s posebnimi škarjami za kremplje, da ga predolgi krempeljčki ne bi ovirali pri gibanju. Za zobke pa mu privoščimo krekerje, s katerimi si naravno brusi zobke ter seno.

Pri dolgodlakih morskih prašičkih se priporoča tudi redno česanje s krtačo za glodavce.

Oprema

Kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za morske prašičke, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.

Dodatne informacije

Teža 20.0500 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
novo
Igrače za mačke različne 1kos Flamingo
novo
Akcija 20%
Oprsnica za pse small cub pink M 37-50cm Flamingo
novo
razprodaja
Oprsnica za pse small cub pink XS 28-41cm Flamingo
novo
razprodaja
1 2 3 363
crossmenuchevron-down