Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Škarje za krajšanje krempljev za glodavce Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 1030215

4.39 

Škarje za krajšanje krempljev za glodavce Flamingo

Sedaj lahko kremplje glodavca s temi škarjami strižete sami.

Opravite nakup in si prislužite 4 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Škarje za krajšanje krempljev za glodavce Flamingo

Škarje za krajšanje krempljev, Sedaj lahko kremplje glodavca s temi škarjami strižete sami.

Krajšanje krempljev je zahteven postopek, ki ob napačnem krajšanju lahko poškoduje krempelj in privede do krvavitve. Mogoče vam bodo ta navodila pri tem pomagala: V roko vzemite škarje za krajšanje krempljev. Z drugo roko, med palec in kazalec stisnite blazinico pri kremplju. Določite kje je živi del kremplja . Krempelj odrežite od spredaj nazaj ali od zadaj naprej, da ne zdrobite kremplja. Krempelj odrežite vsaj cca. 2 mm stran od živega dela kremplja. V primeru, da ste preveč zarezali v krempelj in se pokaže kri, jo zaustavite s praškom proti krvavitvi.

Proizvajalec: Flamingo

Kunci

Kunci so čudoviti, ljubeči in družabni ljubljenčki. Lahko so odlični hišni ljubljenčki, če si vzamete čas, da jih socializirate in spoznate njihovo osnovno govorico telesa. Kunci so lahko tudi odlični terapevti, ki nas pomirijo po celodnevni službi.

Življenjska doba kunca je v povprečju do 8 let, lahko pa doživi tudi 12 let.

Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje kunec potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki jo je potrebno redno menjavati.

Hrčki

so glodavci in odlični družinski ljubljenčki. Potrebujejo zelo malo prostora in zanje je enostavno skrbeti. Niso pa primerni za zelo majhne otroke, ki bi hrčka lahko preveč stisnili. Hrček se takrat prestraši in lahko tudi ugrizne. Sicer so nočne živali in večino dneva prespijo, zvečer pa pridejo iz svojega skrivališča.
Hrčki so ljubke živali, primerne tudi za začetnike. Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje hrček potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki ga je potrebno redno menjavati. Pritlikavi hrčki so precej manjši od zlatega, zato zanje niso primerne enake kletke. Idealne so plastične ali steklene posode s primernim zračenjem, na voljo pa so že tudi posebne kletke z manjšim razmakom med rešetkami.

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Nega in vitamini

Krtačenje, Striženje krempljev

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down