Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Kletka Rabbit 100 95x57x46 cm Ferplast

na zalogi
Šifra izdelka: 8010690070735

82.49 

Kletka za kunce in morske prašičke Rabbit 100 95x57x46 cm Ferplast

  • popolnoma opremljena
  • Prostorna
  • Enostavno čiščenje
Opravite nakup in si prislužite 82 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Kletka za kunce in morske prašičke Rabbit 100 95x57x46 cm Ferplast

Vsebuje napajalnik, plastično posodo za seno, krmilnik in polico s pregrado. Z ločljivim spodnjim delom za lažje čiščenje. Sprednji del se lahko popolnoma odpre.

Popoln za kunce in morske prašičke, Rabbit 100 ima globoko obarvano plastično dno, na katerem je nameščena kovinska mreža. Mreža je prevlečena s posebno barvo, odporno proti koroziji, in jo je mogoče popolnoma dvigniti s sprednje strani, za lažji dostop. To olajša tudi vsakodnevno čiščenje. Za globlje postopke čiščenja preprosto odstranite dno tako, da odpnete zaskočne lopute na straneh, ki so bile zasnovane za dodatno varnost.

Rabbit 100 habitat za kunce in morske prašičke je znotraj prostoren in ima vse potrebne dodatke za vašega malega ljubljenčka: posodo za seno, nastavek za vodo, skledo za hrano in hišico za spanje, vse iz plastike. Rabbit 100 se prodaja v prostorsko varčni embalaži, v skladu s politiko spoštovanja okolja, ki ji Ferplast vedno sledi. Če želite, je možno kupiti stojalo Stand 100 posebej, kovinsko oporo s koleščki, ki omogoča enostavno premikanje habitata.

Dimenzije: 95 x 57 x 46 cm.

Kunci

Kunci so čudoviti, ljubeči in družabni ljubljenčki. Lahko so odlični hišni ljubljenčki, če si vzamete čas, da jih socializirate in spoznate njihovo osnovno govorico telesa. Kunci so lahko tudi odlični terapevti, ki nas pomirijo po celodnevni službi.

Življenjska doba kunca je v povprečju do 8 let, lahko pa doživi tudi 12 let.

Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje kunec potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki jo je potrebno redno menjavati.

Oprema za kunce

kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za kunce, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.

Morski prašički

Morski prašički se imenujejo tudi budra , je majhna žival, ki sodi v razred sesalcev. Morski prašiček je ena izmed najmanj zahtevnih domačih živali. A vseeno bo vesela naše družbe. Namenite mu svoj čas, igrajte in crkljajte se z njim, da ne bo postal osamljen ali žalosten. Še najbolj mu bo prijala družba še enega morskega prašička.

Hrana

Morski prašiček se prehranjuje s semensko hrano, ki pa je bolj dodatek k senu, saj morajo morski prašički v svoji prehrani imeti vsaj 70% sena, ostalo pa semena, zelenjavo in sadje. Pri njih je tudi posebnost ta, da tako kot človek ne proizvaja C vitamina, zato ga moramo obvezno dodajati h prehrani. V kolikor tega dodatka ne dobi, se lahko pojavijo problemi na zadnjih nogah, ki jih lahko začne vleči za seboj.

Nega:

Pri morskem prašičku moramo biti pozorni na zobke in kremplje. Kremlje je potreba vsaj enkrat mesečno postriči s posebnimi škarjami za kremplje, da ga predolgi krempeljčki ne bi ovirali pri gibanju. Za zobke pa mu privoščimo krekerje, s katerimi si naravno brusi zobke ter seno.

Pri dolgodlakih morskih prašičkih se priporoča tudi redno česanje s krtačo za glodavce.

Oprema

Kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za morske prašičke, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.

Dodatne informacije

Teža 15 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
Flexi povodec Giant L neon trak 8 m/50kg črn
novo
Igrača žoga Ruffus mreža 12cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 99x53x43cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 75x47x40 cm Flamingo
novo
Kletka za ptice Alor 35cm x 28cm x 49cm bela Flamingo
novo
Kletka za ptice Saga 51cm x 28cm x 55cm črna Flamingo
novo
1 2 3 363
crossmenuchevron-down