Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

JUWEL BioFlow SUPER

na zalogi
Šifra izdelka: JW87040

55.99 

JUWEL Filter Bioflow Super

 

 

Opravite nakup in si prislužite 56 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije
JUWEL BioFlow SUPER

 

PODROBNOSTI PRODUKTA JUWEL

Bioflow Super je popoln notranji filter za osnovne akvarije do 150 litrov prostornine, ki vam nudi veliko prednosti. Bioflow Super deluje po principu “Voda naj ostane v akvariju!” in je najvarnejši način filtriranja vode v vašem akvariju. Bioflow Super deluje brez cevnih priključkov, ki lahko povzročijo puščanje, poleg tega pa zmanjšajo moč črpalke zaradi trenja.

VELIKA PROSTORINA FILTRA IN ENOSTAVNA NEGA

Ta filtrirni sistem izstopa iz množice s svojo veliko prostornino filtra. Kki zagotavlja prostor za odlično mehansko, kemično in biološko filtriranje. Za razliko od drugih filtrov, zlasti zunanjih, lahko Bioflow Super očistite v samo nekaj minutah.

Načelo bipolarnega toka omogoča doseganje različnih hitrosti pretoka v JUWEL Bioflow Super. Za mehansko in kemično filtriranje v zgornjem delu filtra je še posebej uporabna relativno visoka hitrost pretoka. Po drugi strani pa je počasnejša hitrost pretoka uporabna v spodnjem delu filtra, da se zagotovi optimalen razvoj anaerobnih bakterij. Ki so ključne za biološko filtriranje.

Bioflow Super je opremljen z visoko zmogljivo črpalko Eccoflow 500 l/h. Filtri Bioflow so združljivi tudi z grelniki JUWEL. Ki so popolnoma vgrajeni v kroženje vode in zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote po vseh delih vašega akvarija.

Vsak Bioflow Super je opremljen s štirimi visoko zmogljivimi filtrirnimi mediji:

Filtrirna nitka ujame grobe delce umazanije v vodi in s tem služi kot mehanski predfilter.

• Filter z aktivnim ogljem absorbira spojine vonjav in motnosti ter strupene spojine, zaradi česar imate kristalno čisto vodo. Na ta način deluje kot kemični filter.

• Nitrax je biološki filtrirni medij in vsebuje specializirane mikroorganizme za razgradnjo strupenih metabolitov (amonij/nitrit) v vašem akvariju, s čimer se zmanjša nevarnost pogina rib. Še več, Nitrax zmanjša rast alg z aerobno razgradnjo nitratov in tako podpira vitalnost vaših rib.

• Gobice s finim filtrom se uporabljajo predvsem za biološko filtriranje v anaerobnem območju. Uporaba posebnih filtrirnih kletk omogoča enostavno odstranjevanje in čiščenje filtrirnega medija.

 

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Oprema akvarija

Filter

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
Flexi povodec Giant L neon trak 8 m/50kg črn
novo
Igrača žoga Ruffus mreža 12cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 99x53x43cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 75x47x40 cm Flamingo
novo
Kletka za ptice Alor 35cm x 28cm x 49cm bela Flamingo
novo
Kletka za ptice Saga 51cm x 28cm x 55cm črna Flamingo
novo
1 2 3 363
crossmenuchevron-down