Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Tunel za dihurje 35 x 16cm Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 208210

16.95 

Tunel za dihurje 35 x 16cm Flamingo

Opravite nakup in si prislužite 17 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Tunel za dihurje 35 x 16cm Flamingo

Tunel za dihurje je opremljen s 4 karabini, s katerimi lahko tunel obesite na kletko. Na notranji strani je toplo kosmato blago, tako da bo vaš dihurček  užival v tunelu.

 

Beli dihur

Beli dihurji so zelo radovedne in živahne živali. Njihovo telo je dolgo , noge so kratke, glava koničasta. Dlaka je različnih barv. Kožuh je belkasto rumen, oči so rdeče.

Prehrana:

Dihurji so mesojede živali. Prehrana mora biti sestavljena iz veliko beljakovin (34%), veliko maščob (22%) in malo vlaknin, vsebovati pa mora tudi nujno potrebno aminokislino taurin, ki ga njihovo telo ne proizvaja. Ponudimo jim visokokvalitetno hrano narejena posebej za dihurje ali mačje mladiče ali mačje konzerve. Pasja hrana ni primerna za dihurje. Dihurček tako kot mačke je večkrat na dan, tako da naj ima tako hrano kot vodo stalno na razpolago.

Kletka

Kletka za enega dihurja naj bo velika vsaj 80 x 60 x 60 cm, seveda s predpostavko, da dihurček preživi dovolj časa tudi zunaj kletke. Kletka je lahko manjša le, če jo žival uporablja izključno za spanje. Najbolje je, če jim lahko namesto kletke namenimo za bivanje in igranje kar sobo. Prostori, kjer so dihurji prosto spuščeni, morajo biti v ta namen posebej prirejeni in zaščiteni oz. moramo imeti živali ves čas pod nadzorom. Dihurji so namreč izredno zvedavi in slej ko prej jih bodo zamikale stvari, ki jih ne bi smele. Okretnost in inteligenca pa sta jim pri tem le v pomoč. Dihurji so lahko nastanjeni tudi v zunanjih kletkah, primerno zaščitenih pred vremenskimi vplivi in drugimi živalmi.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Oprema za glodalce/kunce

Hiške in igrala

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Josera Duck 12.5kg za odrasle pse z raco
novo
Josera Balance 12.5kg za stare in manj aktivne pse
novo
novo
razprodaja
novo
razprodaja
novo
razprodaja
novo
razprodaja
novo
razprodaja
1 2 3 361
crossmenuchevron-down