Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Odišavljene eko razgradljive vrečke BecoBags v rolicah

na zalogi
Šifra izdelka:

3.99 12.99 

Odišavljena različica naših močnih in velikih razgradljivih vrečk BecoBags z naravno aromo mete bo poskrbela, da bodo med pasjimi sprehodi vaše roke ostale prijetno dišeče. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% razgradljive.

Earn up to 13 tačk zvestobe.
Opis
Dodatne infomacije

Odišavljene eko razgradljive vrečke BecoBags v rolicah z naravno aromo mete bodo poskrbele, da bodo med pasjimi sprehodi vaše roke ostale prijetno dišeče. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% razgradljive.

Te oxo-biorazgradljive vrečke BecoBags so narejene iz PE plastike, z dodatkom imenovanim D2W. Z dodajanjem D2W vrečkam, omogočamo, da se vrečke razgradijo mnogo hitreje kot navadna plastična vrečka. Vrečke razpadejo na delce, ki se nato na atomskem nivoju razgradijo v CO2 in vodo. Ta proces sicer traja dlje kot 90 dni, a se bodo (sicer odvisno od okoljskih razmer) razgradile mnogo hitreje kot navadna plastika. Z dostopom do kisika in organske snovi proces poteka približno 3 leta. Poleg tega pa vrečke v času razgradnje tudi niso toksične za okolje.

Dodano imajo naravno aromo mete, ki naredi pobiranje kakcev bolj prijetno. Ne verjamete? Oglejte si tale video. 😉

Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 3 let, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga, organska snov).

Če vrečko odvržete med mešane odpadke (smetišče), bo potek razgradnje daljši.

Vas zanima več o vrečkah za iztrebke, kakšne vrste poznamo in kako se med sabo razlikujejo? Preberite tale zapis.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost pakiranja

120 vrečk (8 rol) – odišavljene, 270 vrečk (18 rol) – odišavljene, 60 vrečk (4 role) – odišavljene

Oprema za sprehod

Nosilci in vrečke za iztrebke

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down