Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Bunny Bedding Linum – naravna stelja iz lanu

na zalogi
Šifra izdelka: bunnylinum

5.99 13.29 

Bunny Bedding Linum – naravna stelja iz lanu – izredno mehka stelja za glodavce in kunce z dodatnim absorberjem vonjav za trajen nadzor neprijetnih vonjav.

Opravite nakup in si prislužite 13 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Bunny Bedding Linum – naravna stelja iz lanu – izredno mehka stelja za glodavce in kunce z dodatnim absorberjem vonjav za trajen nadzor neprijetnih vonjav.

Prednosti stelje Bedding Linum so:
– izredno je mehka za tačke
– malo je prašna, kar blagodejno vpliva na dihala
– dobro vpija
– kar 5-krat je prečiščena
– ekonomična
– biološko razgradljiva

Navodila za uporabo:
Zrahljani sloj 5-8cm stelje vaši živali nudi največje udobje in poskrbi za prijetno, suho povešino. Po potrebi mesta z urinom in iztrebki zamenjajte z novo steljo. Vi in vaš ljubljenec bosta tako lahko več tednov uživala v čistoči kletke. Glede na velikost kletke in število živali, Bedding Linum ostane suh 14 dni in zanesljivo veže amionijak. 30 litrov te stelje je enakovredno pribl. 5 cm globine 1,20 m x 0,60 m površine.

Bunny Bedding Linum je naraven in okolju prijazen, zato ga brez problemov lahko kompostirate.

Biološka stelja za male živali , ki jo posteljemo v njihovih kletkah je zelo pomembna. Ne vsebuje škodljivih snovi je zelo vpojna ter tako poskrbi za optimalno čistočo kletke in udoben dom vašega ljubljenčka.

Kunci

Kunci so čudoviti, ljubeči in družabni ljubljenčki. Lahko so odlični hišni ljubljenčki, če si vzamete čas, da jih socializirate in spoznate njihovo osnovno govorico telesa. Kunci so lahko tudi odlični terapevti, ki nas pomirijo po celodnevni službi.

Življenjska doba kunca je v povprečju do 8 let, lahko pa doživi tudi 12 let.

Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje kunec potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki jo je potrebno redno menjavati.

Hrčki

so glodavci in odlični družinski ljubljenčki. Potrebujejo zelo malo prostora in zanje je enostavno skrbeti. Niso pa primerni za zelo majhne otroke, ki bi hrčka lahko preveč stisnili. Hrček se takrat prestraši in lahko tudi ugrizne. Sicer so nočne živali in večino dneva prespijo, zvečer pa pridejo iz svojega skrivališča.
Hrčki so ljubke živali, primerne tudi za začetnike. Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje hrček potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki ga je potrebno redno menjavati. Pritlikavi hrčki so precej manjši od zlatega, zato zanje niso primerne enake kletke. Idealne so plastične ali steklene posode s primernim zračenjem, na voljo pa so že tudi posebne kletke z manjšim razmakom med rešetkami.

Hrana za hrčka

Hrčki so vsejedi in se prehranjujejo z zelo različno hrano. To pomeni da pravilna prehrana za hrčka niso samo semena, sadje in zelenjava, pač pa mora občasno dobiti tudi živalske beljakovine. Ponudite mu lahko sušene zoofobije .
Priboljški so dobrodošli za občasno popestritev vsakodnevne prehrane, z njimi pa hrčka tudi lažje udomačite. Posodica za hrano naj bo trpežna in težka, da je hrček ne more prevrniti, ko pleza vanjo. Posoda mora biti odporna na glodanje in enostavna za čiščenje. Vsakodnevno odstranite ostanke hrane, redno menjavajte vodo in pomivajte napajalnik.

Oprema za hrčka

kletka, hišica, vata, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za hrčka, kolo za razgibavanje, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki in razkužilo in igrala.

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Teža

12 L, 35 L

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Stelja Chipsi MAIS 10lit
cats best universal
cats best universal1
Prodajni hit
stelja-iz-bukve-flamingo-2
Prodajni hit
Stelja iz konoplje 48l Flamingo
crossmenuchevron-down