Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ferplast kletka za hrčke Paula – 46 x 46 x 31 cm

na zalogi
Šifra izdelka: 8010690056869

49.99 

Ferplast kletka za hrčke Paula – 46 x 46 x 31 cm
  • Raznovrstni tuneli
  • V celoti opremljena
  • Enostavna za čiščenje
Opravite nakup in si prislužite 50 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije
Ferplast kletka za hrčke Paula – 46 x 46 x 31 cm

Vašemu hrčku se s kletko Paula obetajo neskončne možnosti za noro zabavo. Uživa lahko v raziskovanju tunelov ali pa si privošči rekreacijo na kolesu. Kletka je v celoti opremljena. Je izredno enostavna za čiščenje, saj se spodnji del od zgornjega preprosto loči.

Živalca ima veliko prostora za gibanje, saj ima poličko, na kateri je lahko hišica, tako da ima v spodnjem prostoru prostor samo za sebe.

Kletka je narejena iz žičnate mreže, po kateri lahko hrček pleza in izvaja svoje vragolije.

Kletka je preprosta za čiščenje in vsebuje vso nujno opremo: hišico, posodico, kolo za rekreacijo, poličko, tunel in lestev.

Dimenzije: 46 cm x širina 46 cm x višina 31 cm
Hrčki

so glodavci in odlični družinski ljubljenčki. Potrebujejo zelo malo prostora in zanje je enostavno skrbeti. Niso pa primerni za zelo majhne otroke, ki bi hrčka lahko preveč stisnili. Hrček se takrat prestraši in lahko tudi ugrizne. Sicer so nočne živali in večino dneva prespijo, zvečer pa pridejo iz svojega skrivališča.
Hrčki so ljubke živali, primerne tudi za začetnike. Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje hrček potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki ga je potrebno redno menjavati. Pritlikavi hrčki so precej manjši od zlatega, zato zanje niso primerne enake kletke. Idealne so plastične ali steklene posode s primernim zračenjem, na voljo pa so že tudi posebne kletke z manjšim razmakom med rešetkami.

Hrana za hrčka

Hrčki so vsejedi in se prehranjujejo z zelo različno hrano. To pomeni da pravilna prehrana za hrčka niso samo semena, sadje in zelenjava, pač pa mora občasno dobiti tudi živalske beljakovine. Ponudite mu lahko sušene zoofobije .
Priboljški so dobrodošli za občasno popestritev vsakodnevne prehrane, z njimi pa hrčka tudi lažje udomačite. Posodica za hrano naj bo trpežna in težka, da je hrček ne more prevrniti, ko pleza vanjo. Posoda mora biti odporna na glodanje in enostavna za čiščenje. Vsakodnevno odstranite ostanke hrane, redno menjavajte vodo in pomivajte napajalnik.

Oprema za hrčka

kletkahišicavatasteljaposoda za hranonapajalnik , hrana za hrčkakolo za razgibavanjepalčke za grizenjepriboljškimineralni kamenvitaminski dodatki in razkužilo in igrala.

 

Dodatne informacije

Teža 3.0500 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
flexi lučka
novo
novo
novo
Igrače za mačke različne 1kos Flamingo
novo
Akcija 20%
Oprsnica za pse small cub pink M 37-50cm Flamingo
novo
razprodaja
1 2 3 363
crossmenuchevron-down