Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Grelec za akvarij Aqua T mini 25W Happet

na zalogi
Šifra izdelka: GT25

16.99 

Grelec za akvarij Aqua T mini 25W Happet

 

Opravite nakup in si prislužite 17 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Grelec za akvarij Aqua T mini 25W Happet

Največja učinkovitost pri minimalni velikosti AquaT mini ima enostaven in jasen sistem za nadzor temperature. Zahvaljujoč ročnemu kolesu, ki je nameščeno na vrhu grelnika, lahko regulirate temperaturo. Temperaturo bo do danes nadziral termostat. Zaradi enostavnega sistema upravljanja boste prihranili svoj čas in energijo. Edinstven dizajn grelnika s plastičnim ohišjem. pritegne pozornost. Ta vrsta ohišja naredi akvarijski grelec varen tudi za velike hišne ljubljenčke. zato je ta izdelek odlična izbira za želvji akvarij. . mini velikost – v vašem akvariju ne zavzame veliko prostora dobro za začetnike – zaradi enostavnosti in preglednega sistema za nadzor temperature je uporaba zelo enostavna enostavna montaža – ima priseske, namenjene pritrditvi na stene akvarija izbira za več let – zaradi visokokakovostnih materialov in visokega razreda vodotesnosti ga lahko uporabljate dolgo časa brez tehničnih težav AquaT mini 25 Temperaturno območje je od 17 °C do 35 °C, zato bo AquaT mini 25 W grelec odlično opravil svojo vlogo v vseh vrstah akvarijev, na primer v sladkovodnem, slanem akvariju ali akvariju za želve. Če želite zagotoviti pravilno delovanje grelnika, ga postavite na mesto z dobrim kroženjem vode.

Akvarijska voda je bivalno – življenjsko okolje akvarijskih ribic. Kvaliteta bivanja akvarijskih ribic, je odvisna od kvalitete vode v kateri ribice živijo. Glede na izvor tropskih ribic, mora biti tudi akvarijska voda ustrezne kvalitete in čim bolj podobna vodi iz njihovega naravnega – tropskega okolja.

Zelo pomembno je, da je voda ki jo menjate ali dolivate, vedno pripravljena enako oz. tako, da ribice minimalno občutijo dolivanje ali menjavo 1/3 vode (vsaka menjava vode, je za ribice, kot bi menjale okolje. Vsako menjavo okolja in spremembo temperature, pa ribice doživljajo kot šok, kar lahko povzroči pogin) .

Svetloba in toplota sta osnovni pogoj za življenje in normalno delovanje akvarija.

Kako izbrati velikost grelca?

Najhitrejši način izbire grelca je 1 liter vode 1 W moči grelca. Se pravi, če imate akvarij velik 100 litrov , vzemite 100W grelec. Pri tem se vam bo grelec avtomatsko izklopil, ko bo voda pogreta na želeno temperaturo. Če pa bi vzeli 75W grelec, bi vam pa grelec stalno deloval, saj se zaradi premajhne moči grelca , grelec ne bo izklopil.

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Oprema akvarija

Grelci

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
nosilec3
novo
Sledni povodec za pse trak antislip 5m / 15mm Flamingo
novo
Igrača žoga trda z zvončkom 9cm Flamingo
novo
Flamingo metalec žog 68cm modro/zelen
novo
Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 101 x 64.5 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 101 x 64.5 cm Flamingo

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 85 x 51 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 85 x 51 cm Flamingo

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 96 x 41.5 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup

Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 96 x 41.5 cm Flamingo

1 2 3 362
crossmenuchevron-down