Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Kletka za ptice Timor pregradna 59cm x 37cm x 47cm Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 107676

97.99 

Kletka za ptice Timor pregradna 59cm x 37cm x 47cm Flamingo

Dostava 1 – 2 meseca

Prelepa kletka za majhne ptice.

  • Opremljena
  • Preprosta za čiščenje
  • Eleganten izgled

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Opravite nakup in si prislužite 98 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Kletka za ptice Timor pregradna 59cm x 37cm x 47cm Flamingo

Prelepa kletka za majhne ptice.

  • Opremljena
  • Preprosta za čiščenje
  • Eleganten izgled

Kletka za ptice Timor je čudovit dodatek za vaš dom!

S priročno odstranljivo pregrado lahko preprosto ločite dve ptici, a ju vseeno držite v isti kletki. Vključuje 4 posode in dovolj vrat za enostaven dostop. Izvlečni spodnji pladenj olajša čiščenje.

Material: prašno lakirana kovina 4 plastične gredi in 4 odstranljive skodelice za hranjenje/pitje Dimenzije gredi: 11 x 235 mm 2 sprednja nihajna vrata S plastičnim izvlečnim pladnjem za enostavno čiščenje kletke Odstranljiva pregrada: 1 velika ali 2 majhni kletki Vodoravna, navpična debelina in razdalja med žicami: 3/1,8/10 mm

Skobčevka

Je papagaj. Gre za malo papigo, ki prvotno izvira iz Avstralije. Je nomadska ptica, ki v naravi živi v jatah. Njena prvotna barva je zelena ,s križanjem pa danes poznamo skobčevke pisanih barv od modre, rumene, bele, vijoličaste, …. Samice imajo nad kljunčkom nosnice obarvane v barvo kože, samčki pa imajo modro obarvano. Barva nad kljunčkom se lahko spremeni vse do 6 meseca starosti papige. Skobčevke se rade okopajo v vodi, zato potrebuje v svoji kletki kopalnico za ptice.

Velika je 24 cm, njena življenska doba pa je od 10 do 15 let

Skobčevka je pri najbolj priljubljena in najbolj prodajana papiga , saj oponaša človeško govorjenje. Gre torej za ptice, ki veljajo za najboljše učence, ko gre za to, kako naučiti ptice govoriti. Najlažje je govora naučiti samce, takoj ko zapustijo gnezdo. Pomembno je tudi, da ptica ni v stiku z drugimi pticami, saj v tem primeru skobčevka ne bo polagala tolikšne pozornosti na človeški govor in glasove.

Nimfa

je srednje velika sobna ptica. Njena naravna barva je siva, bela in rumena. Najbolj razpoznaven znak te ptice je čop na glavi. Samičko lahko od samca ločimo po sivi barvi čopa in obraza, lica pa so bledo oranžne barve. Nimfe so zelo živahni ptiči in so dobri oponašalci glasov. Njihovo domovanje je Avstralija. V naravi bivajo v jatah in so nomadske ptice, podobno kakor skobčevke. Nimfe so zelo priljubljene in družabne ptice, ki rade zganjajo vragolije in razveseljujejo svoje lastnike z značilnim žvižganjem.

Velika je 32cm, povprečna življenska doba pa he med 15-20 let ali več.

Nimfe potrebujejo veliko pozornosti. Priporočljivo je v kletko naseliti dve ptici nimfi, saj jima tako ne bo dolgčas tudi, ko vas ne bo poleg. Med seboj se običajno zelo razumejo. So dobro poznane po svojih vragolijah in lepem žvižganju. Če želite živahno ptico, potem je nimfa prava za vas.

Agapornis

je ptič ljubezni, ki se ne naveže zelo na človeka, svojemu partnerju pa neprestano izkazujejo ljubezen in so izjemno zveste.

So zelo navihane in razigrane ptice, ki bodo naredile vse, da vam le uidejo iz kletke.

Agapornisi spadajo med manjše vrste papig. Velike so do 17cm in živijo približno 20 let.


 

Dodatne informacije

Teža 3.0500 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
Flexi povodec Giant L neon trak 8 m/50kg črn
novo
Igrača žoga Ruffus mreža 12cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 99x53x43cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 75x47x40 cm Flamingo
novo
Kletka za ptice Alor 35cm x 28cm x 49cm bela Flamingo
novo
Kletka za ptice Saga 51cm x 28cm x 55cm črna Flamingo
novo
1 2 3 362
crossmenuchevron-down