Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ampule Bogaprotect za srednje pse XS 1-4kg 3 x 0,7 ml

na zalogi
Šifra izdelka: 7640118839142

12.90 

Ampule Bogaprotect za srednje pse XS 1-4kg 3 x 0,7 ml

Učinkovito odganja bolhe, klope in pršice
Učinkuje takoj
Primerno za pse, starejše od 16 tednov
Ena ampula zadostuje za 4 tedne

Opravite nakup in si prislužite 13 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Ampule Bogaprotect za srednje pse XS 1-4kg 3 x 0,7 ml

Vsebina: 3 x 0,7 ml
Bogaprotect dog SPOT-ON je tekoče sredstvo v tubici, ki učinkovito odganja bolhe in klope. Odličen in dolgotrajen zaščitni učinek formulacije je klinično preizkušen in dokazan. Aktivna sestavina ima močne repelentne lastnosti ter hkrati prijeten vonj po limoni. Uporablja se za pse, ki so težji od 1 kg in starejši od 16 tednov. Sredstva ne nanašajte na poškodovano kožo ter ne uporabljajte na brejih in doječih samicah. Ena tubica učinkuje 27 dni od nanosa. Pred uporabo vedno preberite navodila in podatke o izdelku. Biocid uporabljajte varno.
Uporaba: Med odpiranjem tubico držite navpično in odstranite pokrovček. Razgrnite dlako psa in vsebino tubice  nanašajte  neposredno na kožo v predelu vratu. Popoln zaščitni učinek se doseže po 5 dneh. Ne božajte psa na mestih, kamor ste nanesli sredstvo. Pri istočasnem tretiranju več živali se je potrebno izogibati medsebojnemu stiku. Če je pes že okužen s paraziti, uporabite primerni insekticid in šele nato nanesite Bogaprotect. Raztopina ne pušča madežev na koži in dlaki. Kopanje in šamponiranje bosta skrajšala trajanje zaščite. Če je bil tretiran pes kopan ali šamponiran, se lahko nanos ponovi po 7 dneh.
Priporočena doza: Psi od 1-4kg: 1 tuba Bogaprotect Dog Spot-on XS; predpisani volumen: 0,7ml.

Sredstvo hranite pri sobni temperaturi. Popolnoma izpraznjeno embalažo varno odstranite. Popolnoma izpraznjena embalaža ni primerna za ponovno uporabo. Preprečite onesnaževanje okolja.
Vsebuje aktivno snov: Olje Evkaliptus citriodora, hidratirano, ciklizirano 30 g / 100 g.
Pozor:Povzroča hudo draženje oči. Vsebuje 2-hidroksi-α,α,4-trimetilcikloheksanmetanol; citronelol; cineol. Lahko povzroči alergijski odziv. Nositi zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Dodatne informacije

Teža 0.3000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta (bolhe,klopi)

Ampule

Znamka (bolhe,klopi)

Bogacare

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
novo
Igrače za mačke različne 1kos Flamingo
novo
Akcija 20%
Oprsnica za pse small cub pink M 37-50cm Flamingo
novo
razprodaja
Oprsnica za pse small cub pink XS 28-41cm Flamingo
novo
razprodaja
1 2 3 363
crossmenuchevron-down