Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Canina Petvital GAG 180 tablet – za vezi in sklepe

na zalogi
Šifra izdelka: petvital_gag_tableti

54.49 

Canina Petvital GAG 180 tablet za vezi in sklepe – Ta kompleks učinkovin vzdržuje in povečuje vzdržljivost, hitrost in zmogljivost pri povečanih obremenitvah

Opravite nakup in si prislužite 54 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Canina Petvital GAG 180 tablet za vezi in sklepe. Ta kompleks učinkovin vzdržuje in povečuje vzdržljivost, hitrost in zmogljivost pri povečanih obremenitvah (trening, lov, brejost, dojenje), koristen je za starejše pse, pomaga izgrajevati vezno tkivo pri mladičih v zadnji tretjini brejosti, pri rasti pomaga optimalno razvijati tetive, kite in sklepe.

Razvoj izdelka Canina Petvital GAG, ki upošteva vse opisane izsledke in znanstvena dognanja, je bil zelo težak zaradi številnih substanc, ki različno vplivajo druga na drugo in morajo biti med seboj uravnotežene. Visoka vsebnost glikosaminoglikanov, aminokisline z žveplom, omega-3 maščobne kisline, mikroelementi in vitamini, vse to je bilo možno izključno z uporabo naravnih substanc. PETVITAL* GAG upošteva vse aspekte motenj v presnovi veznega tkiva; uporabljene naravne substance imajo optimalen medsebojni učinek in so biološko lahko dostopne.

Canina Petvital GAG je kompleks učinkovin iz substanc naravnega izvora, ki so bistvenega pomena pri presnovi veznega tkiva in ustreza najnovejšim znanstvenim spoznanjem. Glikosaminoglikani najboljše kvalitete stabilizirajo kolagenska vlakna in regulirajo vsebnost vode. Omega-3 maščobne kisline zmajnšujejo posledice vnetja.

Aminokisline, želatina in moka iz morskih alg nadomestijo žveplo. Vitamin E in selen ščitita pred škodljivimi produkti presnove. Ta kompleks učinkovin vzdržuje in povečuje vzdržljivost, hitrost in zmogljivost pri povečanih obremenitvah (trening, lov, brejost, dojenje). Koristen je za starejše pse, pomaga izgrajevati vezno tkivo pri mladičih v zadnji tretjini brejosti. Pri rasti pomaga optimalno razvijati tetive, kite in sklepe.

Zato dnevno dodajajte PETVITAL* GAG, ne glede na to, s čim sicer hranite psa.

Sestavine: 30 % stabiliziranega ekstrakta ročno izbranih gojenih lupinarjev (Perna canalikulus), specialno posušenih, kvas, moka morskih alg, stranski proizvodi živalskega porekla, želatina, kalcijev karbonat, predmešanica vitaminov in mikroelementov.

Aditivi na kg: DL-metionin 23.000 mg, Vitamin E (kot alpha-tocopherolacetate) 10.000mg, selen (kot natrijev selenit)12mg.

Canina Petvital GAG 180 tablet – Doziranje:

  • psi do 15 kg: 1 tableta
  • psi nad 15kg: 2 – 4 tablete

 

Kaj so to problemi z veznim tkivom ?

Tipični problemi z veznim tkivom so: akutna in kronična vnetja sklepov in tetiv, pešanje kit in vezi, poškodbe hrustanca, obrabljeni in togi sklepi. Tudi nekatere bolezni gibalnega aparata zahtevajo posebno prehrano (n.pr. displazija, spondiloza, artroza).

Osnovna substanca veznega tkiva so glikozaminoglikani in glikoproteidi, ki imajo nalogo shranjevati vodo in minerale. Delujejo kot nekašen kemični posrednik v dveh smereh.

Že majhne spremembe v biokemičnem ravnotežju, posebej glikozaminoglikanov, ogrozijo presnovo veznega tkiva. Taka motnja nastopi pri poškodbah, pri vnetnih obolenjih in pri normalnemu procesu staranja.

Dodatne informacije

Teža 0.1200 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta dodatkov za pse

Kosti, sklepi in zobje

Znamka dodatkov za pse

Canina

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Flexi povodec Giant L neon trak 8 m/50kg črn
novo
Igrača žoga Ruffus mreža 12cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 99x53x43cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 75x47x40 cm Flamingo
novo
Kletka za ptice Alor 35cm x 28cm x 49cm bela Flamingo
novo
Kletka za ptice Saga 51cm x 28cm x 55cm črna Flamingo
novo
Kletka za hrčke Jing 58x32x23cm Flamingo
novo
1 2 3 364
crossmenuchevron-down