Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Beaphar - kapljice za navajanje mladičkov na čistočo 20ml

na zalogi
Šifra izdelka: 8711231115570

9.99 

Beaphar Puppy Trainer so kapljice, s katerimi boste vašega mladička lažje privadili na čistočo.

Opis
Dodatne infomacije

Beaphar - kapljice za navajanje mladičkov na čistočo - Beaphar Puppy Trainer so kapljice, s katerimi boste vašega mladička lažje privadili na čistočo v vašem domu.

Mladič se bo z Beaphar Puppy Trainer navadil, da bo svojo potrebo opravljal na za to namenjenemu mestu. Puppy Triner psička s svojim vonjem privlači do mesta kjer hočete, da opravi potrebo. Pri redni uporabi Beaphar Puppy Trainer se bo vaš mladič navadil opraviti potrebo na za to namenjeno mesto, pri tem pa boste obvarovali pohištvo, preproge, tepihe...

Beaphar - kapljice za navajanje mladičkov na čistočo- Navodilo za uporabo:

  • znotraj hiše: kapnite 2 - 4 kapljice Beaphar Puppy Trainer na časopisni papir ali na za to namenjeno pleničko (podlogo). Časopis in pleničko ponudite mladičku, da jo dobro povoha in ga/jo položite na prostor, kjer želite, da mladiček opravi potrebo. Pes bo kmalu razumel, da naj bi tam opravljal potrebo. Postopek ponavljajte, sploh takoj, ko se zbudi ter pred in po obroku. Psička pohvalite.
  • zunaj hiše: več kapljic nakapljate na mesto, kjer ste si izbrali "pasje stranišče". Prostor nakapljate nekajkrat dnevno.

Opomba: Vedno ko mladiček opravi potrebo na prostoru, ki ste ga izbrali, ga izdatno pohvalite. Ob psička samega pa je odvisno, koliko časa bo potreboval, da se bo navadil, da opravlja potrebo na za to določeno mesto.

Vsebina: 20ml
Sredstvo naj bo izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Teža 0.0700 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka sredstev za nego psa

Beaphar

Vrsta nege psa

Za pasje mladičke

Oprema za dom in vrt

Navajanje na čistočo

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down