Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Canina Dog stop Forte dražeji (ob gonitvi) 60 kosov

na zalogi
Šifra izdelka: 4027565142309

16.79 

Canina Dog stop Forte dražeji (ob gonitvi) 60 kosov – zaščiti psico ali mačko pred nadlegovanjem psov in mačkov v času gonitve.

Opravite nakup in si prislužite 17 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Canina Dog stop Forte dražeji (ob gonitvi) 60 kosov – zaščiti psico ali mačko pred nadlegovanjem psov in mačkov v času gonitve.

Vsak lastnik psice, še posebej take z rodovnikom, je v času gonitve prestrašen in zaskrbljen. Psico nadlegujejo psi, ki ji povsod sledijo, lahko pa celo pride do neželenega naraščaja, zato morajo lastniki psic zaščititi sebe in svojo žival. Dišavne snovi, ki jih psica izloča preko seča, privabljajo samce. Psica je zavita v “oblak erotičnih vonjav” in tako pušča za seboj jasne znake, ki privlačijo samce.

Canina Dog stop Forte dražeji lahko na enostaven način reši ta neprijeten problem. Če damo psici takoj na začetku obdobja gonitve Canina Dog Stop Forte, je psi v tem času ne bodo nadlegovali. Psice so na splošno zelo navezane in rade vidijo, če odpadejo neprijetnosti v obdobju gonitve.

Najboljšo možno zaščito za vašo psico boste dosegli z uporabo Canina Dog Stop Forte dražejev (ti preprečujejo nastanek dišavnih snovi in običajno to zadostuje) in z dodatno uporabo DOG STOP spreja.

Canina Dog Stop Forte dražeji: klorofil, ki je sicer v zelenih rastlinah, ima lastnost, da zmanjša izločanje dišavnih snovi ali tako spremeni njihov vonj, da samcev ne privlači več. Preparat DOG STOP Forte je razvit na osnovi znanstvenih raziskav in tisočerih praktičnih preizkusov. Kot učinkovino vsebuje posebne rastlinske ekstrakte v povezavi s sladkorjem. DOG STOP Forte odstranjuje specifičen vonj goneče psice, ki privablja pse. Normalen potek gonitve s tem ni moten, psica je kot prej godna. Če želimo parjenje, 1 do 2 dni prej prenehamo dajati DOG STOP. Če pa se zgodi, da psica sama teka za samci, jo moramo držati na vrvici.

Navodilo za uporabo:

Ob zaznavi prvih znakov gonitve uporabljamo Canina Dog Stop Forte dnevno zjutraj in zvečer kot tudi po potrebi. Poleg tega psici temeljito z vseh strani poškropimo zadek, notranjo stran zadnjih nog in začetek repa. Škropiti ne smemo po očeh in nosu. DOG STOP uporabljamo ves čas gonitve.
(Proizvajalec: Mag. Dr. Till Strallhofer GmbH, Dunaj)

Doziranje:

  • do 5kg: 1x dnevno 1 tableto
  • od 5 do 10kg: 2-3x dnevno 1 tableto
  • nad 20kg: 4-6x dnevno 1 tableto

 

Dodatne informacije

Teža 0.0800 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka dodatkov za pse

Canina

Vrsta dodatkov za pse

Odganjanje psov od psic

Znamka sredstev za nego psa

Canina

Vrsta nege psa

Odganjanje psov (od psic, pohištva,..)

Vrsta nege mačke

V času gonitve

Vrsta dodatkov za mačke

V času gonitve

Znamka sredstev za nego

Canina

Znamka dodatkov za mačke

Canina

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down