Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Bosch Light mini 1kg

na zalogi
Šifra izdelka: bosch_light-1

5.95 

Hrana za pse Bosch Light mini (za pretežke pse majhnih pasem) je močno energijsko zmanjšana popolna pasja hrana (samo 6% maščob) z občutno povečanim deležem

Purchase & earn 6 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Hrana za pse Bosch Light mini(za pretežke pse) je močno energijsko zmanjšana popolna pasja hrana (samo 6% maščob) z občutno povečanim deležem balastnih snovi (7% surovih vlaknin) za odrasle pse manjših pasem, ki so nagnjeni k prekomerni teži.

Hrana za pse Bosch Light mini je sestavljena tako, da je pri psu občutek lakote potešen. Za izgubo telesne teže tako ni potrebno drastično zmanjšanje količine pasje hrane.
Mineralne snovi, sledni elementi in vsebnost vitaminov v pasji hrani Bosch so izbrani tako, da je izključena nezadostna oskrba odraslega psa.

  • močno energijsko zmanjšana (samo 6% maščobe)
  • z zmerno vsebnostjo beljakovin (20%)
  • za trajno stabiliziranje oz. zmanjšanje teže psov s prekomerno težo

S hrano za pse Bosch Light mini hranite svojega psa v skladu z njegovimi potrebami, tako da lahko vzdržuje svojo idealno težo. Pasja hrana Bosch mini je zelo okusna, lahka in lahko prebavljiva.

Vse hrane za pse nemškega proizvajalca Bosch, so popolne, uravnotežene hrane visoke premium kvalitete. Narejene so iz izbranih sestavin in surovin naravnega izvora. Pogodbeni odnos s pridelovalci surovine in stalni nadzor njihovih laboratorijskih strokovnjakov, pa zagotavljajo visoko kvaliteto surovin in kvaliteto izdelka.

Bosch pasja hrana je brez dodanih umetnih barvil, arom in konzervansov.
Hrana za pse Bosch vsebuje sestavine živalskega izvora, so pridobljene izključno iz živali, ki so primerne za prehrano ljudi.

 

Dodatne informacije

Teža 1.1000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Pretežki, starejši psi

Glavni okus hrane

Piščanec

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Majhna

Teža

1 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down