Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Stopnice & rampa za pse Pino črne 62cm x 36cm x 51cm Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 515222

92.99 

Stopnice & rampa za pse Pino črne 62cm x 36cm x 51cm Flamingo

Pomagajte svojemu kosmatemu prijatelju z zložljivimi stopnicami in rampo za psa Pino!

  • Zložljiva
  • Enostavna za prenašanje
  • Za pse s težavami s sklepi ali hrbtenico
  • Primerno za pse do 40 kg

 

Opravite nakup in si prislužite 93 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Stopnice & rampa za pse Pino črne 62cm x 36cm x 51cm Flamingo

Pomagajte svojemu kosmatemu prijatelju z zložljivimi stopnicami in rampo za psa Pino!

Dostava od 1 – 2 meseca.

Material: MDF Zložljiv pripomoček s 3 stopnicami, ki vašemu hišnemu ljubljenčku pomaga doseči območja brez skakanja

Primerno za pse do 40 kg Nedrseče dno Enostavno premikanje z ročajem 2 ročaja 2 v 1: obrnite stopnice in jih uporabite kot rampo za pse

Uživanje na izletu kot družina

pomeni, da morate malo razmisliti o tem, da boste svojega psa prevažali z mislijo na varnost in dobro počutje tako vašega psa kot vaše družine. Kako izbrati pravo transportno opremo za svojega psa. Ko potujemo v naših avtomobilih, poznamo pravila, pripet varnostni pas, to je prva stvar, ki jo naredimo, ko vstopimo, in poskrbimo, da so naši otroci primerno varni v svojih avto sedežih. Zato poskrbimo tudi za varnost naših ljubljenčkov.

Vašega ljubljenčka

ne dajte kar v transportni boks in ga zaprite, saj se to lahko našemu ljubljenčku zdi kot kazen. Idealno je, da ljubljenčka spodbudite, da vstopi v transportni boks in ga nagradite vsakič, ko se to zgodi. Sprva naj žival vstopi in izstopi prosto, ne da bi zaprli zaboj. Živali so navajene na vonje in predmete, ki jim dajejo varnost. Koristno je, če v škatlo daste hišne krpe in odeje, pa tudi nekaj svojih najljubših igrač. Nekatere obroke lahko pripravite v boksu tako, da vanj postavite skledo s hrano in na ta način bo žival hitro začutila, da je to njen prostor. Ko se vaš štirinožni prijatelj bolj udobno znajde v transportnem boksu, lahko boks zaprete. Sprva ga za kratek čas zaprite in dodajte čas z motečimi dejavniki, kot so igrače, ko se vaš ljubljenček navadi.

Transportni boksi niso narejeni tako, da bi žival v njih ostala ves dan. Domače živali se morajo socializirati, da ostanejo zdrave. Boks uporabljajte samo določena obdobja in po potrebi. Kadar je treba uporabiti transportni boks, je pomembno, da se žival nanj navadi, da se bo počutila varno, udobno in domače.

Če želite svojega hišnega ljubljenčka odpeljati kam dlje

od vašega doma, na obisk k prijateljem, izlete ali druge zadeve, bo transportni boks med potovanjem z avtomobilom zagotovil varnost, ki si jo ta družinski član zasluži. Ob nenadnem premiku ali nesreči (na kateri koli ravni) bo žival veliko varnejša v zaboju in zavarovana z varnostnim pasom na zadnjem sedežu. Odvisno od starosti živali lahko boks pomeni trenutke miru in udobja. Ko je še mlada, bo žival imela trenutke miru in počitka za ljudi, ki se ne morejo upreti njeni ljubkosti. Ko so starejši, potrebujejo več počitka za svoje tačke, ki so svojim lastnikom že dale (in dajejo) veliko veselja. Boks je lahko tudi zatočišče miru in tišine za žival.

 

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Morda vam bo všeč tudi

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 80 x 20cm

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 120 x 30cm

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 160 x 30cm

Vzglavnik za pasjo posteljo RollnRest

Ortopedska pasja postelja RollnRest

Hladilna pasja postelja RollnRest

1 2 3 37
SORODNI Izdelki
5331455
5331455_A
crossmenuchevron-down