Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Rampa za pse Zenna – 156cm x 40cm x 15cm Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 520943

199.00 

Rampa za pse Zenna – 156cm x 40cm x 15cm Flamingo

Zložljiva rampa, ki bo vašemu psu olajšala vstopanje in izstopanje v avto.

  • Zložljiva
  • Enostavna za prenašanje
  • Za pse s težavami s sklepi ali hrbtenico
  • Primerno za pse do 90 kg

 

Opravite nakup in si prislužite 199 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Rampa za pse Zenna – 156cm x 40cm x 15cm Flamingo

Rampa za pse Zenna pomaga vašemu hišnemu ljubljenčku pri dvigovanju ali spuščanju z višjih območij in razbremeni njegove sklepe.

Rampa za hišne ljubljenčke ima nedrsečo površino in varnostne letve ob strani, tako da lahko vaš mali prijatelj enostavno in varno hodi po njej.

Klančina je še posebej primerna za hišne ljubljenčke, ki zaradi starosti ali bolezni, kot sta osteoartritis in artritis, ne morejo več skakati. Uporablja se lahko tudi kot preventiva pri psih, ki so genetsko nagnjeni k boleznim sklepov.

Barva Črna
Material: polipropilen (PP)
Dimenzije (razloženo): 156 x 40 x 15 cm (D x Š x V)
Mere (zloženo): 81 x 40 x 20 cm (D x Š x V)
Zložljiv, prenosljiv in lahek
maks. nosilnost: 90 kg
Nedrseča površina
Primerno za pse s težavami pri hoji

Uživanje na izletu kot družina

pomeni, da morate malo razmisliti o tem, da boste svojega psa prevažali z mislijo na varnost in dobro počutje tako vašega psa kot vaše družine. Kako izbrati pravo transportno opremo za svojega psa. Ko potujemo v naših avtomobilih, poznamo pravila, pripet varnostni pas, to je prva stvar, ki jo naredimo, ko vstopimo, in poskrbimo, da so naši otroci primerno varni v svojih avto sedežih. Zato poskrbimo tudi za varnost naših ljubljenčkov.

Vašega ljubljenčka

ne dajte kar v transportni boks in ga zaprite, saj se to lahko našemu ljubljenčku zdi kot kazen. Idealno je, da ljubljenčka spodbudite, da vstopi v transportni boks in ga nagradite vsakič, ko se to zgodi. Sprva naj žival vstopi in izstopi prosto, ne da bi zaprli zaboj. Živali so navajene na vonje in predmete, ki jim dajejo varnost. Koristno je, če v škatlo daste hišne krpe in odeje, pa tudi nekaj svojih najljubših igrač. Nekatere obroke lahko pripravite v boksu tako, da vanj postavite skledo s hrano in na ta način bo žival hitro začutila, da je to njen prostor. Ko se vaš štirinožni prijatelj bolj udobno znajde v transportnem boksu, lahko boks zaprete. Sprva ga za kratek čas zaprite in dodajte čas z motečimi dejavniki, kot so igrače, ko se vaš ljubljenček navadi.

Transportni boksi niso narejeni tako, da bi žival v njih ostala ves dan. Domače živali se morajo socializirati, da ostanejo zdrave. Boks uporabljajte samo določena obdobja in po potrebi. Kadar je treba uporabiti transportni boks, je pomembno, da se žival nanj navadi, da se bo počutila varno, udobno in domače.

Če želite svojega hišnega ljubljenčka odpeljati kam dlje

od vašega doma, na obisk k prijateljem, izlete ali druge zadeve, bo transportni boks med potovanjem z avtomobilom zagotovil varnost, ki si jo ta družinski član zasluži. Ob nenadnem premiku ali nesreči (na kateri koli ravni) bo žival veliko varnejša v zaboju in zavarovana z varnostnim pasom na zadnjem sedežu. Odvisno od starosti živali lahko boks pomeni trenutke miru in udobja. Ko je še mlada, bo žival imela trenutke miru in počitka za ljudi, ki se ne morejo upreti njeni ljubkosti. Ko so starejši, potrebujejo več počitka za svoje tačke, ki so svojim lastnikom že dale (in dajejo) veliko veselja. Boks je lahko tudi zatočišče miru in tišine za žival.

 

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Morda vam bo všeč tudi

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 80 x 20cm

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 120 x 30cm

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 160 x 30cm

Vzglavnik za pasjo posteljo RollnRest

Ortopedska pasja postelja RollnRest

Hladilna pasja postelja RollnRest

1 2 3 37
SORODNI Izdelki
5331455
5331455_A
crossmenuchevron-down