Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Sprej za kletke za glodavce s sivko 500ml Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 200454

10.99 

Sprej za kletke za glodavce s sivko 500ml

  • za čiščenje kletk
  • materialov za gnezdenje
  • Sprej diši po sivki.
Opravite nakup in si prislužite 11 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Sprej za kletke za glodavce s sivko 500ml

je hitra in enostavna rešitev za čiščenje kletk, materialov za gnezdenje, skled in dodatkov. Sprej diši po sivki.

Lavender – pršilo za čiščenje živalskih in ptičjih celic (sivka) kletk s sivko Flamingo Clean Spray Lavender je posebno pršilo z uravnoteženo formulo, ki vam omogoča hitro čiščenje živalskih kletk, podlage ptičjih gnezd, posod in drugih stvari vaših ljubljenčkov. Izvleček sivke v pršilu mu daje lastnosti repelenta, ki ščiti pred različnimi škodljivimi insekti. Izdelek absorbira neprijetne vonjave in ima obstojno svežo aromo sivke, zaradi česar bo čiščenje hitro, učinkovito in prijetno. Popolnoma varno za živali.

Sestava: etilni alkohol, eterična olja.

Kako uporabiti:

odstranite odvečno umazanijo, nato očistite s sprejem. Po čiščenju lahko izdelek razpršite po hiški vaše živali, da ustvarite obstojen vonj z dolgotrajnim repelentnim učinkom. Izdelka ne pršite neposredno na žival.

Ne dovolite, da pride izdelek v oči živali.

Priporočeno odmerjanje: ne redčite z vodo – izdelek je pripravljen za uporabo.

Skladiščenje: hraniti na hladnem, zaščiteno pred svetlobo.

Kunci

Kunci so čudoviti, ljubeči in družabni ljubljenčki. Lahko so odlični hišni ljubljenčki, če si vzamete čas, da jih socializirate in spoznate njihovo osnovno govorico telesa. Kunci so lahko tudi odlični terapevti, ki nas pomirijo po celodnevni službi.

Življenjska doba kunca je v povprečju do 8 let, lahko pa doživi tudi 12 let.

Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje kunec potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki jo je potrebno redno menjavati.

Oprema za kunce

kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za kunce, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.

Morski prašički

Morski prašički se imenujejo tudi budra , je majhna žival, ki sodi v razred sesalcev. Morski prašiček je ena izmed najmanj zahtevnih domačih živali. A vseeno bo vesela naše družbe. Namenite mu svoj čas, igrajte in crkljajte se z njim, da ne bo postal osamljen ali žalosten. Še najbolj mu bo prijala družba še enega morskega prašička.

Hrana

Morski prašiček se prehranjuje s semensko hrano, ki pa je bolj dodatek k senu, saj morajo morski prašički v svoji prehrani imeti vsaj 70% sena, ostalo pa semena, zelenjavo in sadje. Pri njih je tudi posebnost ta, da tako kot človek ne proizvaja C vitamina, zato ga moramo obvezno dodajati h prehrani. V kolikor tega dodatka ne dobi, se lahko pojavijo problemi na zadnjih nogah, ki jih lahko začne vleči za seboj.

Nega:

Pri morskem prašičku moramo biti pozorni na zobke in kremplje. Kremlje je potreba vsaj enkrat mesečno postriči s posebnimi škarjami za kremplje, da ga predolgi krempeljčki ne bi ovirali pri gibanju. Za zobke pa mu privoščimo krekerje, s katerimi si naravno brusi zobke ter seno.

Pri dolgodlakih morskih prašičkih se priporoča tudi redno česanje s krtačo za glodavce.

Oprema

Kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za morske prašičke, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Oprema za glodalce/kunce

Hiške in igrala

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Oprsnica za pse small cub pink M 37-50cm Flamingo
novo
razprodaja
Oprsnica za pse small cub pink XS 28-41cm Flamingo
novo
razprodaja
Oprsnica za pse Bento zelena step&go S Flamingo
novo
razprodaja
Oprsnica za pse Bento zelena step&go XS Flamingo
novo
razprodaja
flexi moder2
novo
1 2 3 364
crossmenuchevron-down