Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Vitalveto ampula proti bolham za mačke za 3 mesece

na zalogi
Šifra izdelka: 150037

13.86 

Vitalveto protiparazitna ampula proti bolham za mačke – učinkovita zaščita proti bolham pri mačkah za 3 mesece.

Opravite nakup in si prislužite 14 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Vitalveto ampula proti bolham za mačke za 3 mesece

Vitalveto ampula proti bolham za mačke za 3 mesece učinkovita zaščita proti bolham pri mačkah za 3 mesece.

Mačka, ki tehta med 1 in 6 kg:  1 pipeta (0,6 ml)

UČINKOVITOST

Zaradi inhibitorja rasti, ki zavira razvoj jajčec in ličink bolh, je vaša mačka 3 meseca zaščitena pred množitvijo le-teh.

TERAPEVTSKE INDIKACIJE :

Izdelek preprečuje množenje bolh (odraslih bolh in ličink Ctenocephalides felis) pri mačkah, tako da ovira razvoj jajčec v obdobju 3 mesecev.

ODMEREK IN NAVODILA ZA UPORABO : 1 pipeta (0,6 ml) za mačko, ki tehta med 1 in 6 kg. Priporočamo, da žival 4 dni pred nanosom ampule okopate z protiparazitnim ali navadnim šamponom. Žival dobro in temeljito sperite z vodo in osušite. Izdelek je treba nanesti neposredno na kožo živali, in sicer na začetek vratu. Pipeta mora biti med nanašanjem izdelka v stiku s kožo. Treba je preveriti, ali je pravilno izpraznjena, in sicer tako, da nanjo štirikrat pritisnemo. Drugi nanos lahko izvedemo 3 mesece po prvem ter tako podaljšamo učinkovitost za naslednje 3 mesece.

KONTRAINDIKACIJE :

Izdelka se ne sme uporabljati za mačje mladiče, ki tehtajo manj kot 1 kg,  prav tako pa je uporaba prepovedana v primeru, da je mačka bolna ali okreva po bolezni.

POSEBNI PREVIDNOSTNI UKREPI:

V primeru, da so bolhe že prisotne v času prvega nanosa, ali v primeru prehodne okužbe v času delovanja zdravila se lahko odrasle bolhe odstrani s pomočjo ustreznih insekticidov. Vpliv kopanja ali izpostavljenost živali dežju takoj po nanosu ni bil raziskan, zato je verjetno, da je učinkovitost izdelka manjša, če je bila žival v obdobju treh dni po nanosu zmočena ali umita s šamponom.

UPORABA V ČASU BREJOSTI ALI DOJENJA :

Študije na živalih in laboratorijske študije (na podganah, miših in zajcih) niso pokazale, da bi imel preparat v predpisanih odmerkih teratogene ali škodljive učinke na plod. Izdelek se lahko uporablja pri brejih samicah ali samicah, ki dojijo.

POSEBNO OPOZORILO ZA POSAMEZNE PRIMERE : Če v enem bivalnem prostoru živi več živali, je treba izvesti ustrezne ukrepe na vseh (živalih).

PREDOZIRAJE (SIMPTOMI, URGENTNI POSTOPKI, PROTISTRUPI) : Študije so pokazale, da ni bilo neželenih učinkov niti po 3-dnevni zaporedni uporabi trikrat večjega odmerka, kot je predpisan.

INTERAKCIJE Z DRUGIMI ZDRAVILI IN OSTALO : Klinične študije niso pokazale interakcij.

POSEBNI PREVIDNOSTNI UKREPI ZA OSEBO, KI DAJE IZDELEK ŽIVALIM Izogibajte se stiku izdelka s kožo in očmi. V kolikor pride do stika, mesto le-tega izdatno izperite z vodo. V primeru vzdraženja oči obiščite zdravnika. Po uporabi si umijte roke.

POSEBNI PREVIDNOSTNI UKREPI PRI ODLAGANJU NEUPORABLJENEGA ALI UPORABLJENEGA IZDELKA V SMETI : Prazna embalaža in vsi ostanki izdelka morajo biti odvrženi v skladu z veljavnimi pravili za odlaganje smeti. Izdelek ne sme priti v stik s tekočimi vodami, ker je lahko nevaren za ribe ali druge vodne organizme.

Vitalveto je popularna znamka, ki je zelo znana med lastniki psov in mačk, ki prisegajo na kvalitetne izdelke svojih ljubljenčkov. Vitalveto bo zagotovil, da bo ljubljenček rešen pred zunanjimi zajedavci. Vsi produkti so zelo učinkoviti. Ker so naši ljubljenčki zelo ranljivi kar se tiče bolh in klopov, je Vitalveto lansiral kar nekaj produktov, ki pomagajo psov in mačkah ter njihovi okolici se rešiti teh nadlog.

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta (bolhe,klopi) - mačke

Ampule

Vrsta nege mačke

Proti bolham in klopom

Znamka sredstev za nego

Vitalveto

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
Flexi povodec Giant L neon trak 8 m/50kg črn
novo
Igrača žoga Ruffus mreža 12cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 99x53x43cm Flamingo
novo
Kletka za male živali Mobi 75x47x40 cm Flamingo
novo
Kletka za ptice Alor 35cm x 28cm x 49cm bela Flamingo
novo
Kletka za ptice Saga 51cm x 28cm x 55cm črna Flamingo
novo
1 2 3 363
crossmenuchevron-down