Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 500 ml

na zalogi
Šifra izdelka: 8718421471003

19.99 

Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina vseh živali 500 ml – z naravnimi rastlinskimi encimi razgradi urin in trajno odstrani neprijetne vonjave.

Opravite nakup in si prislužite 20 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 1000 ml (polnilo) – z naravnimi rastlinskimi encimi razgradi urin in trajno odstrani neprijetne vonjave.

Ecodor UF 2000 uspešno odstranjuje vonjave urina iz:

  • marmorja, kamna, betona,
  • parketa in talnih oblog iz umetnih mas,
  • tekstilnih izdelkov, usnja in umetnih materialov.
Izdelek Ecodor UF 2000

je nestrupen, brez škodljivih bakterij, pri živalih in ljudeh pa ne povzroča alergij.
UF2000 deluje uspešno v boju proti smradu urina mačk, psov in vseh živali (tudi ljudi). S pomočjo naravnih encimov smrad urina ne prekrije, kot večina podobnih izdelkov, pač pa ga razgradi in tako trajno odstrani. Uspešno deluje tudi na posušenem, starem urinu.

Če želite preprečiti ponavljajoče se uriniranje vašega hišnega ljubljenčka na točno določenem mestu, morate najprej odstraniti stari vonj, ki ga zazna vedno znova in zato urinira na tem mestu. Z nevtralizatorjem vonja urina UF2000 bo to preprosto. Mesto popršite s sredstvom UF 2000 in pustite, da se posuši.

Vaš štirinožni prijatelj ne bo zaznal vonja urina in zato ga boste lažje navadili na novo želeno mesto, kjer bo lahko opravil potrebo. Verjamemo, da bo skupno življenje po tem prijetnejše za oba.

Kadar ne morete natančno opredeliti mesta, kjer se nahaja posušeni urin oz. izvor smradu vam priporočamo, da najprej uporabite UV lučko – detektor urina, s katerim boste lahko natančno opredelili lokacijo urina in nato ta predel nevtralizirate z UF2000.

POMEMBNO:

pred uporabo Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 1000 ml na tekstilnih izdelkih preverite obstojnost barv!

Odstranjevanje svežega urina

Priporočamo, da najprej z gobo ali brisačo popivnate urin, kolikor je to mogoče, nato nanesite ali poškropite mesto z UF2000 v približno enaki količini, kot je na tem mestu urina. Pustite učinkovati toliko časa, da je mesto povsem suho. Ne drgnite in ne poskušajte očistiti madeža med tem, ko je madež moker. Ko bo mesto posušeno bo madež urina in neprijeten vonj izginil. Pomembno je, da ste na mesto urina nanesli enako količino UF2000, kot je bilo urina.

Odstranjevanje posušenega urina

UF2000 nanesite na mesto urina v enaki količini kot predvidevate, da je bilo urina. Pustite učinkovati toliko časa, da se mesto po naravni poti posuši. Ne uporabljajte sušilnikov. Lahko se zgodi, da bo po začetni reakciji med urinom in UF2000 neprijeten vonj bolj intenziven, a bo kasneje izginil. Če želite preprečiti širjenje tega vonja lahko mesto prekrijete s plastičnim pokrivalom.
Kadar ne morete natančno opredeliti mesta, kjer se nahaja posušeni urin oz. izvor smradu vam priporočamo, da najprej uporabite UV lučko – detektor urina, s katerim boste lahko natančno opredelili lokacijo urina in nato ta predel nevtralizirate z UF2000.

Odstranjevanje urina z betona 

Zaradi svoje sestave beton lahko vsrka urin globoko v svojo notranjost, kar povzroči trajni smrad v okolici in madeže na betonu. Da bi nevtralizirali vonj in beton očistili madežev, priporočamo, da UF2000 nanesete na beton in pustite učinkovati toliko časa, da je popolnoma suh. Pomembno je, da sredstvo nanesete v enaki količini, kot predvidevate, da je urina v betonu. V primeru, da po prvi uporabi smrad ni popolnoma nevtraliziran, priporočamo, da postopek ponovite.

 

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta nege psa

Odstranjevanje urina

Znamka sredstev za nego psa

Ecodor

Vrsta nege mačke

Odstranjevanje urina

Znamka sredstev za nego

Ecodor

Nega in vitamini

Insekticid in dezinfekcija

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down