Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Sanabelle Light

na zalogi
Šifra izdelka: sanabelle_light

3.10 35.50 

Sanabelle Light - polnovredna mačja hrana z nizko energetsko vrednostjo in je namenjena mačkam, ki so nagnjene k prekomerni teži.

Počisti
Opis
Dodatne infomacije

Hrana za mačke Sanabelle Light - polnovredna mačja hrana z nizko energetsko vrednostjo in je namenjena mačkam, ki so zaradi premalo gibanja ali kastracije/sterilizacije nagnjene k prekomerni teži.

Povečana vsebnost balastnih snovi (tako imenovanih dietnih vlaken) v mačji hrani Sanabelle Light povzroči visoko stopnjo sitosti, ne da bi pri tem vnesli preveč energije. Sanabelle Light mačja hrana tako skrbi za umirjeno redukcijo telesne teže. Primerna mera gibanja podpira vašo mačko pri vzdrževanju primerne telesne teže. S tem po nepotrebnem ne obremenjuje kosti, mišic, sklepov in notranjih organov. Hrana za mačke Sanabelle Light je primeren tudi za hišne mačke s prekomerno težo.

Hrana za mačke Sanabelle ima zaradi dodatka cink-helata in tavrina dolgotrajni učinek na vitalnost, oči, kožo in dlako, z uravnovešenim razmerjem Omega3 in Omega 6 maščobnih kislin pa podpira naravni obrambni mehanizem vaše mačke. Mačja hrana Sanabelle vsebuje Hairball-Pasage-System, ki omogoča izločanje dlake iz želodca. Hrana za mačke deluje pozitivno na črevesno floro in skrbi za enakomerno prebavo; s tem se zmanjša neprijeten vonj iztrebkov. Hrana za mačke Sanabelle preprečuje tvorbo ledvičnih kamnov z nakisanjem urina (pH 6 -6,5) v kombinaciji s posebnim Water-Transit-Agentom, ki po naravni poti spodbuja pitje in izločanje vode.

Več o Sanabelle mačji hrani si preberite tukaj...

 

Sestavo hrane Sanabelle si oglejte v zavihkih

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus hrane

Piščanec

Starost mačke

Odrasla mačka

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down