Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Sanabelle Adult Sensitive piščanec

na zalogi
Šifra izdelka: sanabelle_sensitive_piščanec

4.20 42.90 

Sanabelle Adult Sensitive piščanec

* občutljive mačke z občutljivim želodčnim in črevesnim traktom

  • s piščancem.
Earn up to 43 tačk zvestobe.
Opis
Dodatne infomacije

Mačja hrana Sanabelle Adult Sensitive piščanec za mačke z občutljivo prebavo, posebej primerno za mačke z dolgo dlako / perzijske mačk, zmanjšuje nastanek lasnih kepic v želodcu, pozitivno delovanje na črevesno floro in iztrebke.

Hrana za mačke Sanabelle Sensitive je s hranili bogata, visoko funkcionalna in okusna mačja hrana, kar pomeni, da je količina hranjenja manjša, s čimer je manj obremenjen tudi prebavni trakt. Vsebnost ovčetine jo naredi še posebej prebavljivo in manj verjetno povzročiteljico alergičnih reakcij.

Mačjo hrano Sanabelle Sensitive odlikuje visoka gostota hranilnih snovi, odlična predelava in okusnost, s čimer se potreba po hrani bistveno zmanjša, črevesni trakt pa je temu ustrezno manj obremenjen.

Hrana za mačke Sanabelle ima zaradi dodatka cink-helata in tavrina dolgotrajni učinek na vitalnost, oči, kožo in dlako, z uravnovešenim razmerjem Omega3 in Omega 6 maščobnih kislin pa podpira naravni obrambni mehanizem vaše mačke. Mačja hrana Sanabelle vsebuje Hairball-Pasage-System, ki omogoča izločanje dlake iz želodca. Hrana za mačke deluje pozitivno na črevesno floro in skrbi za enakomerno prebavo; s tem se zmanjša neprijeten vonj iztrebkov. Hrana za mačke Sanabelle preprečuje tvorbo ledvičnih kamnov z nakisanjem urina (pH 6 -6,5) v kombinaciji s posebnim Water-Transit-Agentom, ki po naravni poti spodbuja pitje in izločanje vode.

 

Sestavo hrane Sanabelle si oglejte v zavihkih

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Starost mačke

Odrasla mačka

Glavni okus hrane

Piščanec

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg

Morda vam bo všeč tudi

Monge cat Adult Urinary

Sanabelle Adult noj

Sanabelle Adult perutnina

Sanabelle Adult postrv

Sanabelle Adult Sensitive ovčetina

Sanabelle Dental

SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down