Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Sanabelle Adult Sensitive ovčetina

na zalogi
Šifra izdelka: sanabelle_sensitive_ovca

3.60 37.30 

Sanabelle Adult Sensitive jagnjetina - posebej razvita mačja hrana za prehransko občutljive mačke z občutljivim želodčnim in črevesnim traktom z jagnjetino.

Počisti
Opis
Dodatne infomacije

Hrana za mačke Sanabelle Adult Sensitive ovčetina - posebej razvita mačja hrana za prehransko občutljive mačke z občutljivim želodčnim in črevesnim traktom z jagnjetino.

Hrana za mačke Sanabelle Sensitive je s hranili bogata mačja hrana, visoko funkcionalna in okusna, kar pomeni, da je količina hranjenja manjša, s čimer je manj obremenjen tudi prebavni trakt. Vsebnost ovčetine jo naredi še posebej prebavljivo in manj verjetno povzročiteljico alergičnih reakcij.

Mačjo hrano Sanabelle Sensitive z jagnjetino odlikuje visoka gostota hranilnih snovi, odlična predelava in okusnost, s čimer se potreba po hrani bistveno zmanjša, črevesni trakt pa je temu ustrezno manj obremenjen.

Hrana za mačke Sanabelle ima zaradi dodatka cink-helata in tavrina dolgotrajni učinek na vitalnost, oči, kožo in dlako, z uravnovešenim razmerjem Omega3 in Omega 6 maščobnih kislin pa podpira naravni obrambni mehanizem vaše mačke.

Mačja hrana Sanabelle vsebuje Hairball-Pasage-System, ki omogoča izločanje dlake iz želodca. Mačja hrana deluje pozitivno na črevesno floro in skrbi za enakomerno prebavo; s tem se zmanjša neprijeten vonj iztrebkov. Hrana za mačke Sanabelle preprečuje tvorbo ledvičnih kamnov z nakisanjem urina (pH 6 -6,5) v kombinaciji s posebnim Water-Transit-Agentom, ki po naravni poti spodbuja pitje in izločanje vode.

 

Sestavine si preberite v naslednjih zavihkih.

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus hrane

Piščanec

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Starost mačke

Odrasla mačka

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down