Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Sanabelle Adult perutnina

na zalogi
Šifra izdelka: sanabelle_adult_perutnina

3.20 31.50 

Sanabelle Adult perutnina - okusna in prebavljiva popolna mačja hrana, ki zadovoljuje prehrambene zahteve odraslih (notranjih) mačk, z okusom piščanca.

Počisti
Opis
Dodatne infomacije

0Hrana za mačke Sanabelle Adult perutnina - okusna in prebavljiva popolna mačja hrana, ki zadovoljuje prehrambene zahteve odraslih (notranjih) mačk, z okusom piščanca. Ravnotežje mineralov, slednih elementov in vitaminov v mačji hrani Sanabelle Adult je osnova za vitalnost in življenje ter podporo naravnega imunskega sistema vaše mačke.

Visok delež živalskih beljakovin iz perutninskega mesa daje hrani za mačke Sanabelel Adult izjemno kvaliteto proteinov in tudi izredno okusnost (sprejemljivost).

Sanabelle Adult mačja hrana ima zaradi dodatka cink-helata in tavrina dolgotrajni učinek na vitalnost, oči, kožo in dlako, z uravnovešenim razmerjem Omega3 in Omega 6 maščobnih kislin pa podpira naravni obrambni mehanizem vaše mačke. Mačja hrana Sanabelle vsebuje Hairball-Pasage-System, ki omogoča izločanje dlake iz želodca. Mačja hrana Sanabelle deluje pozitivno na črevesno floro in skrbi za enakomerno prebavo; s tem se zmanjša neprijeten vonj iztrebkov. Hrana za mačke Sanabelle preprečuje tvorbo ledvičnih kamnov z nakisanjem urina (pH 6 -6,5) v kombinaciji s posebnim Water-Transit-Agentom, ki po naravni poti spodbuja pitje in izločanje vode.

 

Sestavo hrane Sanabelle si oglejte v zavihkih

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Starost mačke

Odrasla mačka

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Glavni okus hrane

Piščanec

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down