Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

TEŽA

Blagovne znamke

Glavni okus hrane

Aktivnost psa

Starost psa

Velikost pasme

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Kudo - Hladno stiskana hrana za pse

Zakaj izbrati Kudo hladno stiskano hrano za pse?
  • Tehnologija hladnega stiskanja zaradi obdelave pri nižjih temperaturah ohrani večino esencialnih hranil.
  • Najboljše sestavine: meso odlične kvalitete, izbrana zelenjava in zelišča.
  • Sestavine iz kontroliranega porekla, iz zaupanja vrednih kmetov iz Podonavske regije.
  • Z nizko vsebnostjo žit, brez krompirja

Danube Petfoods je podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami s področja prehrane, ki pripravlja hladno stiskano hrano za pasje ljubljenčke. S pomočjo odličnega sodelovanja z lokalnimi kmeti iz Podonavja so na trg pripeljali hladno stiskano hrano najboljše kakovosti. Hrana za pse Kudo je narejena iz mesa odlične kvalitete, zelenjave in zelišč. Vsebuje 48 % mesa ali več ter lokalno pridelano zelenjavo in zelišča. Njena sestava je preprosta, zato je odlično prebavljiva.
Kudo pozna svoje lokalne pridelovalce sestavin – vi veste, kaj vaš pes je!
Odnos med ljudmi Kudo in kmeti se je gradil in rasel dlje časa, ter se tekom let razvil v odnos, ki ga dandanes lahko uporabijo kot jamstvo za vrhunsko kakovost in preverjen izvor sestavin. Iskrenost v verigi Kudo se začne tukaj – na tistih izbranih kmetijah, kjer se sestavine pridelujejo in prevažajo do njih – nikoli čez morja ali preko celin. V Kudo nikoli ne pristajajo na kompromise glede kakovosti in svežine sestavin, ki jih uporabijo v hrani Kudo.
Kudo si prizadeva za trajnost.
Hrana za hišne ljubljenčke KUDO je bila narejena z idejo o pristni kakovosti in skrbno izbranih sestavinah – predvsem pa z namenom spoštovanja narave, pri kateri si vse izposodimo.
Vizija, h kateri si prizadevajo, je dolgoročna. Medtem, ko ustvarjajo za današnji čas, delajo za generacije, ki prihajajo, jim puščajo nekaj trdnega in trajnostnega. To pomeni, da se trudijo ohraniti ravnovesje znotraj naravnih virov in spoštovati proces okrevanja narave. Z izbiro sestavin na bližnji kmetiji zmanjšujejo tudi onesnaževanje in neželene emisije CO2, ki so stranski produkt prevoza.
Postopek hladnega stiskanja ne ohranja samo bistvenih naravnih sestavin, temveč porabi tudi manj energije. Zato verjamejo, da je proces hladnega stiskanja tehnologija prihodnosti v industriji hrane za hišne živali.
Kudo čuva naravo.
Naravi izkazujejo spoštovanje in upoštevajo njen naravni ritem.

Potrebovali so kar nekaj časa in trdega dela, da so tehnologijo hladnega stiskanja optimizirali in ustvarili unikaten proces, ki spoštuje naravo. Na desetine ducatov različnih receptov, poskusnih formul, na stotine mikro sprememb in veliko strasti je bilo potrebno, da je nastala ultra premium hrana za hišne živali – KUDO.

Kudo garancija kakovosti.
Pri Kudo so tako prepričani v kakovost svojih izdelkov, da so prvi preizkuševalci hladno stiskane hrane Kudo njihovi lastni hišni ljubljenčki, ter hišni ljubljenčki nekaterih izbranih strank Kudo. Preizkusijo izključno končne izdelke, ki so prehransko popolni in izpolnjujejo vse Kudo standarde. Posameznih sestavin ne testirajo na živalih, prav tako se zavzemajo za prijazno ravnanje z živalmi in strogo obsojajo mučenje živali za namene testiranja. Ključno je, da hišni ljubljenčki, prejmejo ljubezen in skrb kakršno si zaslužijo, tudi v obliki kvalitetne prehrane.

cogcrossmenuchevron-downcross-circle