Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

Glavni okus mokre hrane

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Brit

Brit pasja in mačja hrana je bila zasnova že leta 1999 in je danes med vodilnimi znamkami v Evropi. Njihova linija veterinarske hrane Brit je vrsta posebej zasnovanih brezglutenskih diet. Ki so bile razvite na podlagi najnovejših spoznanj na področju vpliva hrane na bolezni psov in mačk ter njihovih bogatih izkušenj in znanja pri razvoju in proizvodnji vrhunske hrane za hišne živali.
Verjamejo, da bolne živali potrebujejo kvalitetno in biološko primerno prehrano, zato veterinarsko hrano Brit sestavljajo le kakovostni. Skrbno izbrani viri beljakovin in dodane funkcionalne sestavine, ki izpolnjujejo prehranske potrebe hišnih ljubljenčkov.
Njihovo hrano podpirajo tudi testiranja in rezultati na različnih veterinarskih klinikah! Znamka Brit tako ponuja nove, okusne linije veterinarske hrane za pse in kvalitetno alternativo drugim znamkam.

Linijo Brit veterinarskih diet odlikuje, da so brez običajnih alergenov, kot so govedina, mlečni izdelki. Pšenica, koruza in soja, v večini izdelkov tudi ni piščanca ali njegove maščobe, katera sta ena izmed najpogostejših alergenov v hrani.
Zagovarjajo vsebnost mesa v prehrani psov in mačk, zato je meso prva sestavina!
Vir škroba v njihovih receptih predstavlja rumeni grah, ki ne vsebuje glutena ter predstavlja optimalno razmerje topnih in netopnih vlaknin. V svojih izdelkih ne uporabljajo »praznih kalorij« – žit. Nenazadnje, pa so njihove recepture obogatene s funkcionalnimi sestavinami. Katerih vsebnost je specifično prilagojena določenim boleznim, kot so probiotiki, bioaktivni vitamini ter sestavine. Bogate z DHA in EPA, ki podpirajo prehranske in funkcionalne lastnosti diet.

cogcrossmenuchevron-downcross-circle