Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ugodni nakup

Glavnik za odstranjevanje poddlake 24x12x3cm Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 1030250

13.59 

Glavnik za odstranjevanje poddlake 24x12x3cm Flamingo

odstranjevanju podlanke in odpadajoče dlake

Kožuh učinkovito prezrači

prepreči sprijemanje dlake

naredi lep videz

Opravite nakup in si prislužite 14 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Glavnik za odstranjevanje poddlake 24x12x3cm Flamingo

je namenjen odstranjevanju podlanke in odpadajoče dlake. Dlako učinkovito prezrači, prepreči sprijemanje dlake ter naredi njen videz lep in urejen. Rezila so ostra in lepo drsijo skozi pasjo dlako. Primeren je za odstranjevanje podlanke in zračenje pasje dlake s tanko in redko dlako, primeren je za odstranjevanje podlanke pri kratki in srednje dolgi dlaki. Gostota rezil omogoča, da odstrani zelo veliko podlanke in zato dlaka po uporabi izgubi volumen.

Ni primeren za nego dlake in odstranjevanje podlanke pri dolgodlakih psih, ker jo lahko rezila poškodujejo in porežejo. Pri dolgi dlaki priporočamo uporabo grabljic z vrtljivimi konicami ali klasične grabljice. Če želite odstraniti več podlanke, izberite gabljice z gosteje nasajenimi konicami.

Lastnosti opreme za odstranjevanje podlanke
  • je oblikovan za odstranjevanje podlanke in umazanije, zračenje kožuha in nego dlake
  • je primeren za kratko in srednje dolgo dlako
  • ima ergonomsko oblikovan ročaj iz odporne plastične mase
  • ima rezila, izdelana iz termično obdelanega, odpornega nerjavečega jekla
  • je primeren za profesionalno in ljubiteljsko nego psov

Glavnik izberemo glede na to, kakšen videz psa želimo oblikovati. Bolj kot so rezila gosta, več podlanke in več volumna kožuha bodo odstranila. Če želimo določen del volumna ohraniti, je primerno uporabiti glavnik z manj rezili oziroma z redkejšimi rezili. Glavnik je namenjen odstranjevanju odpadajoče podlanke, zračenju kožuha ter odstranjevanju odpadajoče dlake in umazanije. Primeren je za uporabo na kratki in srednje dolgi dlaki. Gostota konic odstrani veliko podlanke, zato kožuh po uporabi izgubi volumen, dlaka pa je sijoča in poležena.

Navodilo za uporabo

Glavnik je namenjen negi kratke in srednje dolge dlake s podlanko. Ob pravilni uporabi lepo odstrani podlanko, ne poškoduje krovne dlake in kožuhu daje lep sijoč videz.  Glavnik uporabite na suhi dlaki. Da bi preprečili naelektrenost dlake in omogočili, da lepše in brez zatikanja drsi skozi kožuh psa, je primerno, da pred delom dlako pošpricamo s Sprej za lažje razšesavanje

Odstranjevanje podlanke ter čiščenje in zračenje kožuha naj poteka vedno le v smeri rasti dlake. Potegi v nasprotni smeri rasti dlake ali diagonalno bi lahko poškodovali in porezali krovno dlako. Delo pričnite na vratu in nadaljujte preko hrbta do repa ter navzdol po telesu. Pri tem stalno spremljajte rast dlake in potege prilagodite smeri, v katero raste. Delo nadaljujte na repu, nogah in glavi. Pri teh delih bodite še posebej pozorni, da z rezili ne poškodujete kože in da ne odstranite prevelike količine podlanke, ker bo kožuh izgubil volumen. To bi naredili pri nekaterih pasmah psov, pri katerih želimo doseči poseben videz z manjšim volumnom. Po končanem delu z glavnikom kožuh psa počesite ali skrtačite v smeri rasti dlake. Tako boste odstranili dlako in podlanko, ki je ostala v kožuhu, in oblikovali želeni videz psa.

Čiščenje in vzdrževanje

Glavnik je priporočljivo očistiti po vsaki uporabi. Operete ga lahko z blagimi čistili in sperete pod tekočo vodo. Po uporabi ga obrišite, dobro osušite in rezila namažite z oljem za mazanje strojčkov, nastavkov ali škarij.

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
nosilec3
novo
Sledni povodec za pse trak antislip 5m / 15mm Flamingo
novo
Igrača žoga trda z zvončkom 9cm Flamingo
novo
Flamingo metalec žog 68cm modro/zelen
novo
Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 101 x 64.5 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup
Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 85 x 51 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup
Pralna vpojna podloga – plenička turkizna 96 x 41.5 cm Flamingo
novo
Ugodni nakup
1 2 3 362
crossmenuchevron-down