Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

novo

Kliker za učenje psa s piščalko 7,5cm

na zalogi
Šifra izdelka: 523546

3.79 

Kliker za učenje psa s piščalko 7,5cm

Priljubljen in učinkovit pripomoček za šolanje psa.

glasen zvok

Preprosta uporaba

Opravite nakup in si prislužite 4 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Kliker za učenje psa s piščalko 7,5cm

Kliker za pasjo piščal mora imeti vsak lastnik psa! Izdelan je iz trpežne plastike in kovine, s priročnim zapestnim paščkom in gladkim gumbom. In najboljši del? Je tudi pasja piščal! Na voljo v več barvah. Material: plastika in kovina Z gumbom in prilagodljivim, raztegljivim kablom za nošenje okoli zapestja 2 v 1: lahko se uporablja tudi kot pasja piščalka Prikazane barve so okvirne in se lahko razlikujejo od fotografije

UPORABA :

Pred pričetkom šolanja moramo psa »naklikati«, to pomeni, da moramo pri psu sprožiti povezavo med klikom, pravilnim vedenjem in nagradno. Prvih nekaj dni večkrat na dan samo kliknite in psu dajte nagrado. Pes bo kmalu začel povezovati zvok z nagrado. Potem lahko začnemo šolanje. Psa pripravimo, da naredi kar smo mu ukazali, kliknemo in damo nagrado. Ko pes osvoji princip klikerja, ga lahko začnemo učiti in vzgajati. Vsakič, ko pes naredi vajo pravilno kliknemo in ga nagradimo.

ZAKAJ UPORABLJATI KLIKER:

Kliker je odličen pripomoček, ki ne glede na naše razpoloženje vedno zveni enako. Seveda pri šolanju delujejo tudi besede, a žal naše pohvale ne zvenijo vedno enako. Kliker pa ima edinstven zvok, ki psa pohvali vedno enako, pes pa njegov zvok poveže z nagrado.

Proizvajalec: Flamingo

UPORABA: Pred pričetkom šolanja moramo psa »naklikati«, to pomeni, da moramo pri psu sprožiti povezavo med klikom, pravilnim vedenjem in nagradno. Prvih nekaj dni večkrat na dan samo kliknite in psu dajte nagrado. Pes bo kmalu začel povezovati zvok z nagrado. Potem lahko začnemo šolanje. Psa pripravimo, da naredi kar smo mu ukazali, kliknemo in damo nagrado. Ko pes osvoji princip klikerja, ga lahko začnemo učiti in vzgajati. Vsakič, ko pes naredi vajo pravilno kliknemo in ga nagradimo.

ZAKAJ UPORABLJATI KLIKER: Kliker je odličen pripomoček, ki ne glede na naše razpoloženje vedno zveni enako. Seveda pri šolanju delujejo tudi besede, a žal naše pohvale ne zvenijo vedno enako. Kliker pa ima edinstven zvok, ki psa pohvali vedno enako, pes pa njegov zvok poveže z nagrado.

Dodatne informacije

Teža 0.0300 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Kliker za pse Flamingo
Ugodni nakup

Kliker za pse Flamingo

crossmenuchevron-down