Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ni na zalogi

JBL Herbil 250ml – ekološka hrana za kopenske želve

ni na zalogi
Šifra izdelka: J7045200

7.20 

JBL Herbil- Ekološka zelena hrana za želve.

  • vsebuje mešanico posušenih trav in zelišč
  • Pridelano iz ekoloških kmetij

Ni na zalogi

Opis
Dodatne infomacije

JBL Herbil- Ekološka zelena hrana za želve.

Privoščite svojim želvam zdravo hrano Želve so gurmani in zagotovo ne jedo vsega. Vendar pa uživajo nekaj živil, ki jih sploh ne bi smeli jesti. Paradižnik, banana, citrusi in meso niso primerni. NOVA sestava JBL Herbil je obogatena z zelišči in je bila preoblikovana v sodelovanju z dr. Petro Kölle z Univerze v Münchnu. Preizkusi okusnosti kažejo, da imajo želve očitno raje NOVI JBL Herbil kot vso drugo ponujeno hrano. Kajti tudi če je hrana prehransko popolno sestavljena, jo mora žival najprej sprejeti! To zagotovo velja za NOV JBL Herbil. Z NOVIM JBL Herbil vaše želve dobijo popolno hrano. Seveda lahko poleti nabirate zeleno rastlinsko hrano in zelišča za dopolnitev osnovne prehrane. Želve imajo rade raznolikost.

JBL Herbil vsebuje mešanico posušenih trav in zelišč, ki je posebej uravnotežena, da zadovolji potrebe želv. Pridelano iz ekoloških kmetij v skladu s strogimi smernicami Bioland združenja, so trave in zelišča previdno posušena in stisnjena v naraven seneni briket, brez kakršnihkoli dodatkov. Visoka vsebnost vlaken in njihova optimalna porazdelitev, zagotavljata lahko prebavljivost in zdravo prehrano.

JBL Herbil vsebuje v največji možni meri naravno raven mineralov in vitaminov A in E.

Priporočila za hranjenje

Odvisno od potrebe živali, se brikete lahko ponudi neposredno, lahko pa jih predhodno namočimo v majhni količini vode. Brikete lahko ponudimo tudi skupaj s svežimi travniškimi zelišči. Mlade živali je potreba krmiti z JBL Herbil večkrat na dan, toliko, kolikor pojedo v kratkem času. Popolnoma odrasle živali se hrani štiri do pet krat tedensko. Hrano, ki jo živali ne pojedo, je potrebno redno odstranjevati.

Želve, ki so bile predhodno redno krmljene s pretirano bogato beljakovinsko hrano, potrebujejo določen čas, da se privadijo na JBL Herbil.

Sestavine:

zelenjava 60% ,trave 29%, zelišča 5%, kalcijev karbonat 3%, kalcijev fosfat 3%

Analitična sestava:

Surove beljakovine (14,0%), Vsebnost maščobe (2,0%), Surove vlaknine (20,0%), Surovi pepel (14,0%), fosfor (0,6%), kalcij (2,1%)

Dodatne informacije

Teža 0.56 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down