Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Eko terra kabelski grelec 15W / 3,5m

na zalogi
Šifra izdelka: 29995

23.99 

Eko terra kabelski grelec 15W / 3,5m

  • dovaja toploto plazilcem in dvoživkam
  • omogoča dovajanje toplote prav na mesto, kjer je potrebna
  • z dvojno silikonsko izolacijo
  • prožen in trpežen
  • idealen za ogrevanje več-nivojskih terarijev
Opravite nakup in si prislužite 24 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Eko terra kabelski grelec 15W / 3,5m

Plazilci in dvoživke so hladnokrvne živali in v svojem naravnem okolju za ogrevanje pogosto uporabljajo površine, ki jih ogreje sonce.

Grelniki substrata Exo Terra simulirajo te površine, ki jih segreva sonce. Grelniki substrata Exo Terra so idealen 24-urni primarni ali sekundarni vir toplote za tropske ali zmerne vrste plazilcev in dvoživk ter bistvenega pomena kot nočni vir toplote za številne puščavske vrste.

Kabelski grelec

omogoča zagotavljanje toplote tam, kjer je to potrebno. Najbolje ga je uporabiti pod terarijem za ogrevanje določenih mest na tleh terarija. Fleksibilen, odporen proti brizganju in vzdržljiv kabelski grelec Exo Terra ima številne uporabe za profesionalce ali hobi. Lahko se uporablja s termostati Exo Terra.

Pomembno je, da pustimo dovolj “hladnih točk”, da živalim ponudimo možnosti in omogočimo termoregulacijo. Prevodni vir toplote za plazilce in dvoživke omogoča zagotavljanje toplote tam, kjer je to potrebno. Dvojna silikonska izolacija (samo EU) Prilagodljiv in vzdržljiv Idealno za ogrevalne regalne sisteme

OPTIMALNA PREBAVA

Prevodna toplota, ki jo zagotavljajo kabelski grelec, bo vašim plazilcem omogočila termoregulacijo telesne temperature, da dosežejo optimalno temperaturo za izboljšano aktivnost in zdravo prebavo hrane.

Infrardeče toplotno sevanje prodre skozi kožo in pomaga pri rasti celic, celjenju ran, krepi imunski sistem, ščiti pred UV žarki in spodbuja številne druge biološke procese.

Grelni kabel poveča temperaturo okolice in zagotavljajo toplotne gradiente za termoregulacijo, ne da bi pri tem motili dnevni in nočni cikel živali.

USTVARJA ​​TEMPERATURNE GRADIENTE

Kabelski grelci so idealen prevodni vir toplote za plazilce, dvoživke, pajkovce in rastlinske terarije.

Njihova varna in enakomerna porazdelitev toplote je popolna za posnemanje površin, ki jih segreva sonce, kjer lahko vaše živali vpijejo toploto, potrebno za termoregulacijo.

Grelni kabel je idealen 24-urni primarni ali sekundarni vir toplote za tropske ali zmerne vrste plazilcev in dvoživk ter bistvenega pomena kot nočni vir toplote za številne puščavske vrste. Grelni kabel zagotavlja toploto neposredno tam, kjer je potrebna, zaradi česar so energetsko zelo učinkoviti.

SPODBUJA REGULACIJO TOPLOTE

Kabelski grelec vam omogoča, da zagotovite toploto tam, kjer je najbolj potrebna.

Te fleksibilne, vodoodporne in vzdržljive toplotne kable je mogoče uporabiti pod steklenim terarijem, pa tudi znotraj skrite pod skalami ali oviti okoli lesenih vej, da ustvarite posebne vroče točke.

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down