Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Laf Emeraid Herbivore Sustain 100g Hrana za okrevanje živali

na zalogi
Šifra izdelka: LAF31821E

13.50 

Laf Emeraid Herbivore Sustain 100g Hrana zaokrevanje živali

Opis
Dodatne infomacije

Laf Emeraid Herbivore Sustain 100g Hrana zaokrevanje živali

LAFEBER'S® Emeraid® Sustain Herbivore
Prehrana za nadaljevanje okrevanja oslabljenih rastlinojedih po kritičnem okrevanju za dolgotrajno hranjenje.
Emeraid Sustain Herbivore je pripravljen z osmimi različnimi vlakninami, da zadovolji potrebe obolelih rastlinojedev med okrevanjem. Ta hrana, je razvita v sodelovanju z veterinarji in nutricionisti, vsebuje uravnotežene in prebavljive vrste vlaknin, ki zagotavljajo zdravje slepiča in debelegam črevesja, ter spodbujajo motiliteto prebavil. Meta in papaja pomagata pri prebavi hidroliziranih beljakovin in vitaminov ter sodelujeta pri obnovi oslabljenih mišic.
SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO
Emeraid Sustain Herbivore je zasnovan za rastlinojede živali, vključno z zajci, morskimi prašički, činčilami in rastlinojedi plazilci, za vse sladkovodne želve, nekatere morske želve. Hranite po navodilih glede na težo pacienta s pomočjo priložene tabele. Rastlinojedi sesalci: Hranite 3%  manj od telesne teže po hranjenju. Hranite 4-5 krat na dan. Rastlinojedi plazilci: Hranite 2% manj od telesne teže po hranjenju. Hranite 1-2 krat na dan. Za več informacij o prehrani obiščite www.emeraid.com. Vedno tehtajte žival vsak dan ob isti uri pred hranjenjem. Pogostost in količina hranjenja sta odvisna od priporočila veterinarja. Za rastlinojede,ki so bili ročno hranjeni ali so prenehali jesti, poiščite nasvet veterinarjev.
Emeraid Herbivore je popolna hrana za hišne živali.
Smernice za hranjenje v kolikor niste prejeli drugačne kombinacije smernic od vašega veterinarja:
1. Zmešajte en del praška z enim delom tople vode (zmešajte s 50 ° C tople vode). Mešajte, dokler ne dobite gladke suspenzije suspenzije 1 Kcal/ml.
2. Hranite po nasvetu svojega veterinarja in na embalaži.
3. Za vsako hranjenje naredite svežo mešanico in takoj uporabite. Po hranjenju zavrzite ostanke hrane.
*** OPOZORILO *** Emeraid je znanstveno zasnovan za izjemno visoko prebavljivost. Izogibajte se onesnaženju. Z izdelkom ravnajte previdno. Shranjujte na suhem mestu. Uporabite čisto, suho žlico. Ne uporabljajte iste čajne žličke za druga živila (razen Emeraida). Kontaminacija lahko povzroči škodljivo rast bakterij. Po odprtju hranimo na hladnem mestu.. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Dodatne informacije

Teža 0.56 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down