Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ugodni nakup

Steklenica za mleko 50ml Flamingo

na zalogi
Šifra izdelka: 500836

Original price was: 5.59 €.Current price is: 4.75 €.

Steklenica za mleko 50ml Flamingo

Material: plastika
Steklenička ima graduacijo v milimetrih
Z 2 cucljema in krtačko
Opravite nakup in si prislužite 5 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Steklenica za mleko 50ml Flamingo

Vse prevečkrat se zgodi, da se v naših rokah znajde sesni pasji ali mačji mladiček, ki nujno potrebuje našo pomoč in hrano!

V takih primerih je nujen komplet stekleničke za mleko. Poleg nje dobimo različne nastavke ter krtačko za temeljito čiščenje.

Mladički

Mladički lahko postanejo sirote ali potrebujejo človeško posredovanje v zgodnjem otroštvu iz več razlogov. Ne glede na to, ali je psička mati umrla, ne more proizvajati mleka

(za to imamo hrano Bosch Reproduction ali preprosto noče skrbeti za leglo, bodo mladički potrebovali nekoga, ki bo skrbel zanje v tem kritičnem obdobju. To zahteva pogosto hranjenje, skrbno spremljanje okolja in posebno higieno ter ustrezno socializacijo. Vzgoja pasjih mladičev je dolgotrajen in naporen proces, a nagrajujoč. Mladički, ki so osiroteli ali zgodaj zapuščeni, potrebujejo posebno nego, da zrastejo v srečne in zdrave pse. Vzgoja mladih živali je lahko zahtevna, vendar je na koncu poplačana.

Mladiči morajo v prvih 8 do 10 dneh podvojiti svojo težo. Če je povečanje telesne mase počasnejše od tega, je treba nemudoma stopiti v stik z veterinarjem.

Prehrana

Mladički imajo zelo specifične prehranske potrebe. Najpogosteje dosežemo pravilno prehrano s hranjenjem po steklenički ali cevki z mlekom za mladiče

Sanitarije

Poleg tega, da je bo boks  čist in suh, mladički potrebujejo pomoč pri uriniranju in odvajanju blata po vsakem obroku, dokler niso stari približno tri tedne. Potem lahko uporabimo plenične podloge

Temperatura

Dokler mladički niso stari približno pet tednov, ne morejo uravnavati svoje temperature. Idealne temperature za najmlajše kužke, dokler niso stari pet dni, so 30-32 stopinj Celzija. Od starosti 5 do 20 dni se lahko to zniža na približno 27 stopinj, pri starosti 20 do 34 dni pa je 24 stopinj zadostnih, da ohranijo stalno temperaturo.

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Oprema za dom in vrt

Pasje posode

Oprema za sprehod

Prenosne posode

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down