Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Orijen Dog Senior

na zalogi
Šifra izdelka: orijen_dog_senior

6.70 81.40 

Pasja hrana Orijen Dog Senior -  Biološko primerna hrana za starejše pse vseh velikosti in pasem brez žitaric, s 85% mesa, ribe & jajc, 15% zelenjave & sadja

Počisti
Opis
Dodatne infomacije

Pasja hrana Orijen Dog Senior -  Biološko primerna hrana za starejše pse vseh velikosti in pasem brez žitaric, s 85% mesa, ribe & jajc, 15% zelenjave & sadja

Starejši psi vseh pasem so mesojedci - biološko prilagojeni na hrano bogato z različnimi vrstami svežega mesa in manjšimi količinami sadja, zelenjave in zelišč. S staranjem slabše izrabljajo beljakovine, ki so vitalnega pomena za ohranjanje njihove telesne kondicije.

Hrana za pse Orijen Dog Senior je sestavljen tako, da ustreza naravni prehrani vašega psa, zato je poln beljakovinsko bogatih živalskih sestavin (75%), na uživanje katerih je skozi naravni razvoj narava prilagodila pse. Zato Orijen pasja hrana vsebuje velik delež piščanca in purana proste reje, cela jajca in v naravi ujete sladkovodne in morske ribe - vse vzrejene ali ujete v naši regiji in vsak dan dostavljene SVEŽE, zato so brez konzervansov in polne biološko primernih beljakovin in maščob, ki poskrbijo za popolno prehranjenost vašega psa.

Da posnema naravno pasjo prehrano, ima pasja hrana Orijen Senior omejeno količino ogljikovih hidratov in je brez žitaric, priskrbi pa regionalno sadje in zelenjavo, in zelišča - vključujoč cvetove ognjiča, liste poprove mete in korenino regrata - ki so naravno bogati s fitohranili, B-vitamini in bistvenimi slednimi elementi.

V priznani tovarni v Alberti, Kanada, proizvajajo hrano za pse Orijen Senior, ki skrbi za to, da bo vaš starejši pes zdrav, zadovoljen in močan. Preberite seznam sestavin in strinjali se boste.

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Pretežki, starejši psi

Glavni okus hrane

Piščanec

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice, Brez žitaric

Starost psa

Starejši (več kot 8 let)

Velikost pasme psa

Majhna, Srednja, Velika

Znamka pasje hrane

Orijen

Teža

0.34 kg, 11,4 kg, 2 kg, 6 kg

Morda vam bo všeč tudi

Orijen Dog Adult Regional Red Meat

Orijen Dog Adult Six Fish

Orijen Dog Original

Orijen Dog Puppy

SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down