Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Ni na zalogi

Orijen Dog Puppy Large

ni na zalogi
Šifra izdelka: orijen_dog_puppy_large

96.49 

Pasja hrana Orijen Dog Puppy Large – Biološko primerna hrana za mladiče velikih pasem brez žitaric, s 85% mesa, ribe & jajc.

Earn up to 96 tačk zvestobe.
Opis
Dodatne infomacije

Pasja hrana Orijen Dog Puppy Large Biološko primerna hrana za mladiče velikih pasem brez žitaric, s 85% mesa, ribe & jajc.

Vsi mladiči velikih pasem so se razvili kot mesojedci – kar pomeni, da se najbolje razvijajo na raznoliki prehrani bogati s svežim mesom in z manjšimi količinami sadja, zelenjave in zelišč – in prav taka je pasja hrana Orijen!

Hrana za pse Orijen Puppy Large Breed vsebuje visok delež piščanca in purana proste reje, cela jajca in v naravi ujete ribe – vse vzrejene ali ujete v naši regiji in dostavljene vsak dan SVEŽE – mladim psom ponuja popolno prehrano, polno beljakovin in maščob v takem bogatem in raznolikem ravnovesju svežega mesa, kot bi ga bili mladi psi deležni v naravi.

Z omejeno količino ogljikovih hidratov in brez žitaric pasja hrana Orijen Puppy Large Breed premošča vrzel med dobro prehrano in vrhunskim zdravjem z regionalnim sadjem, zelenjavo in zelišči – vključujoč korenino sladiča, cvetove ognjiča in sladki janež – naravno bogate s fitohranili, B-vitamini in pomembnimi slednimi elementi.

Ta edinstvena formula hrana za pse Orijen, oblikovana prav za mladiče velikih pasem, je narejena iz piščančjih in ribjih sestavin z nizko vsebnostjo surovega pepela, ki vzdržujejo zdravo raven kalcija in fosforja – to je običajna skrb pri hranah za mladiče velikih pasem.

V priznani tovarni v Alberti, Kanada, proizvajajo pasjo hrano Orijen Puppy Large Breed ki skrbi za to, da bo vaš mladič zdrav, zadovoljen in močan. Preberite seznam sestavin in strinjali se boste.

Dodatne informacije

Teža 13.5 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice, Brez žitaric

Starost psa

Mladiček (0-12 mes.)

Velikost pasme psa

Velika

Znamka pasje hrane

Orijen

Teža

11.4 kg, 6 kg

Morda vam bo všeč tudi

Orijen Dog Senior

Orijen Dog Adult Regional Red Meat

Orijen Dog Adult Six Fish

ugodni nakup
orijen-dog-original

Orijen Dog Original

ugodni nakup

Orijen Dog Puppy

SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down