Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

TEŽA

Blagovne znamke

Glavni okus hrane

Aktivnost psa

Starost psa

Velikost pasme

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Happy Dog

Happy Dog
Happy Dog je visoko kakovostna prehrana za pse. Briketi so proizvedeni v družinskem podjetju na Bavarskem v Nemčiji, kjer za najvišjo kakovost skrbijo v svojem lastnem laboratoriju

Razvili so specifično recepturo pasje hrane, ki zagotavlja le najboljše za vaše pse. Pasja hrana Happy Dog vsebuje vsa potrebna hranila in zelo kakovostne beljakovine. 

V proizvodnem procesu ne uporabljajo barvil, konzervansov ali drugih dodatkov, ki bi poslabšali kvaliteto hrane Happy Dog.

Ker želijo vsakemu psu zagotoviti dolgo, zdravo in srečno življenje, so jim potrebe psov pri hrani na prvem mestu. Svojo recepturo Happy dog razvija že več kot 50 let in tako so dosegli status ene izmed najboljših znamk hrane za pse.

Uporabljajo samo dragocene, visoko kakovostne sestavine, ki v večini prihajajo z regije, kjer hrano proizvajajo (nemška Bavarska). Kar 80% sestavin hrane Happy Dog je lokalne. Izdelki prav tako ne vsebujejo GSO oz. gensko spremenjenih živil.


Happy Dog briketki so pripravljeni tako, da zagotavljajo do 90% prebavljivost, ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov in arom in so tudi brez soje. Za proizvodnjo izdelkov najvišje kakovosti so proizvodni procesi so pod strogo kontrolo kakovosti.

Vsa hrana, proizvedena pri Happy Dog ni testirana na živalih!

Pri znamki Happy Dog so razvili poseben proces obdelave pasje hrane, ki se imenuje Thermostufenmix®. Ta postopek nežne obdelave zagotavlja, da se v hrani ohranijo vsi vitamini in hranila, sveže sestavine pa so pregledane, da ustrezajo najvišjim standardom higiene.

Gre za postopek v dveh korakih, kjer se sestavine zmešajo in združijo v končni produkt, ki pristane v skledi vaših psov.

Za pse le najboljše – nemška kvaliteta! Happy Dog!

Happy Dog Supreme Africa – noj

Happy Dog Senior Mini

Happy Dog Adult Medium

Happy Dog Fit & Vital Junior

Happy Dog Fit & Vital Puppy

Happy Dog mini Neuseeland

Happy Dog Puppy Mini

Happy Dog Mini Adult 4kg

Happy Dog Senior

Happy Dog Toscana 4kg

Happy Dog Toscana 1kg

Happy Dog Mini Toscana 4kg

Happy Dog Canada 4kg

Happy Dog Mini Canada 4kg

Happy Dog Mini Canada 800g

Happy Dog Supreme Africa – noj

Happy Dog Supreme Montana – konj

cogcrossmenuchevron-downcross-circle