14.99 €
Happet kalcijeve kosti s piščancem 500 g
Happet kalcijeve kosti s piščancem 500 g
Happet kalcijeve kosti s piščancem 500 g-Piščančje meso s kalcijevo kostjo je odlična poslastica za vsakega psa.
Piščanec je eden izmed najbolj priljubljenih učenčevih prigrizkov, ki zagotavlja beljakovine, ki so bistvene za pravilno rast.
Prigrizek je zlahka zaužit in prebavljiv. Izdelano 100% iz pravega piščančjega mesa najvišje kakovosti, ne vsebuje umetnih konzervansov in barvil. Zahvaljujoč procesu sušenja ima izdelek dolgo življenjsko dobo in postane idealen za žvečenje.
Dobro je vedeti:
je pasja poslastica, zato jo lahko uporabimo kot nagrado
zadovoljuje potrebe po žvečenju in grizenju
naredi vašega učenca zaposlenega za dalj časa
naravno skrbi za čiste zobe naših ljubljenčkov
preprečuje nabiranje zobnega kamna
masira dlesni
izstopa z visoko vsebnostjo beljakovin in nizko vsebnostjo maščob,
kot nalašč za vsakega psa, tudi za ljubljenčke s težavami s prehrano in težo
odstranjuje bakterijske napade, ki povzročajo slab zadah in parodontalno bolezen
žvečenje blaži pasje napetosti in vse vrste simptomov stresa
je treba dajati med obroki
40% apnenca (82% škroba, 7,4% rastlinskih beljakovin, 5% glicerola, 5% sorbitola, 0,5% soli, 0,05% arome mleka, 0,05% kalcijevega karbonata), 45% piščančjega mesa, 5% pšenične moke (12% beljakovin, 14% vlage, 72% škroba, 2% pepela), 2,5% škroba, 3% sorbitola, 4% glicerola, 0,5% soli
Analiza sestave: surove beljakovine min. 35%, surova olja in maščobe min. 1%, surove vlaknine max. 1%, surovi pepel max. 2%, vlažnost max. 25 %.
Ne vsebuje umetnih dišav, barvil ali konzervansov.
Izdelek ima dolg rok trajanja.
Dobrote ne morejo nadomestiti osnovne hrane.
Čeprav zagotavljajo nekaj hranilnih snovi, so le prijetna popestritev vsakodnevne prehrane ljubljenčka.
Ne dajajte mladičkom in mačjim mladičem, mlajšim od 3 mesecev.
Teža | 0.6 kg |
---|---|
Dimenzije | 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm |
Okus priboljškov | Piščanec |
Vrsta pasjih priboljškov | Posušena koža in meso |
Znamka pasjih priboljškov | Happet |