Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vzakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Akcija
ugodni nakup

Anibio Anticox-HD akut – 50 kapsul

na zalogi
Šifra izdelka: 77202

15.79 

Anibio Anticox-HD akut – 50 kapsul – Učinkovita splošna zaščita ter optimalna zaščita sklepov mačk in psov. Uporaba vsaj 8 tednov.

Opravite nakup in si prislužite 16 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Anibio Anticox-HD akut – 50 kapsul – Učinkovita splošna zaščita ter optimalna zaščita sklepov mačk in psov. Uporaba vsaj 8 tednov.

Anticox-HD je dopolnila hrana, ki je sestavljena iz rastlinskih sestavin in silicijeve kisline in je povsem naraven produkt. Tako kot vsi produkti Anibio, je tudi Anticox-HD brez konzervansov, sintetičnih ali ostalih škodljivih sestavin.

Zaradi tega se lahko Anibio Anticox-HD akut uporablja dolgoročno tako pri odraslih psih kot pri mladičih. Mešanica aktivnih substanc temelji na točno določeni količini mešanice posameznih substanc, katere so lahko dosežene samo s pomočjo dolgoletnih izkušenj veterinarskih kirurgov in specialistov za kolke. Tudi če bi se orientirali na deklaracijo sestavin, kopija tega produkta ni možna.

Anibio Anticox-HD akut pomaga metabolizmu silicijeve kisline v ligamentih in kitah. Z ojačanjem kit je mogoče doseči ojačanje bokov. Poleg kisline, izdelek vsebuje tudi zelišča, ki dokazano blagodejo delujejo na kosti in sklepe.

Silicijeva kislina, ki je prisotna v Anibio Anticox-HD akut nima efekta nadomestitve, kot je to poznano pri ostalih preparatih, ampak se le namesti v ligamentih in kitah, vstopa pa le takrat, ko je to potrebno. Izkušnje so pokazale, da ta naravni produkt intenzivno in dolgoročno pomaga pri kroničnih boleznih. Visoka kakovost silicija, ki ga vsebuje ANTICOX-HD regulira kronične in prehranske bolezni, ki so odvisne od efekta silicijeve kisline, ki je katalizator za presnovo kosti in vezivnega tkiva.

ANIBIO ANTICOX-HD se lahko uporablja za naslednje težave:
  • področje kolkov
  • področje komolca
  • področje hrbtenice
  • artrozi
  • šibkosti vezivnega tkiva
  • poškodbah v področju kosti
  • kot profilakso med obdobjem rasti

ANIBIO ANTICOX-HD ima vpliv na kosti že pri mladičih. Zato je priporočljivo ANTICOX-HD dodajati od devetega tedna starosti pa vse do konca rasti kosti; pri majhnih psih do enega leta, pri velikih psih do 18. meseca, odvisno od pasme. Pri brejih psicah, je priporočljivo Anticox-HD dodajati od 21.dneva brejosti do skotitve mladičev.

Dodatne informacije

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta dodatkov za pse

Kosti, sklepi in zobje

Znamka dodatkov za pse

Anibio

Vrsta dodatkov za mačke

Kosti, sklepi in zobje

Znamka dodatkov za mačke

Anibio

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down