Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Ampula Vitalveto proti bolham za srednje pse

na zalogi
Šifra izdelka: 150041

14.39 

Ampula Vitalveto proti bolham za srednje pse (med 6kg in 15kg) – učinkovita zaščita proti parazitom – bolham pri psih za 3 mesece.

Opravite nakup in si prislužite 14 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Ampula Vitalveto proti bolham za srednje pse (med 6kg in 15kg) – učinkovita zaščita proti bolham pri psih za 3 mesece.Pes, ki tehta med 6kg in 15kg – 1 pipeta (1,5 ml)

UČINKOVITOST : Zaradi inhibitorja rasti, ki zavira razvoj jajčec in ličink bolh, je vaš pes 3 mesece zaščiten pred množitvijo le-teh.

TERAPEVTSKE INDIKACIJE : Izdelek preprečuje množenje bolh (odraslih bolh in ličink Ctenocephalides felis) pri psih, tako da ovira razvoj jajčec v obdobju 3 mesecev.

ODMEREK IN NAVODILA ZA UPORABO : 1 pipeta (1,5 ml) za psa, ki tehta med 6 in 15 kg. Priporočamo, da žival 4 dni pred nanosom ampule okopate z protiparazitnim ali navadnim šamponom. Žival dobro in temeljito sperite z vodo in osušite. Izdelek je treba nanesti neposredno na kožo živali, in sicer na začetek vratu. Pipeta mora biti med nanašanjem izdelka v stiku s kožo. Treba je preveriti, ali je pravilno izpraznjena, in sicer tako, da nanjo štirikrat pritisnemo. Drugi nanos lahko izvedemo 3 mesece po prvem ter tako podaljšamo učinkovitost za naslednje 3 mesece. Pes naj se še 3 dni po nanosu izdelka ne kopa.

KONTRAINDIKACIJE: Izdelka se ne sme uporabljati za pse, ki so mlajši od 1 meseca, prav tako pa je uporaba prepovedana v primeru, da je pes bolan ali okreva po bolezni.

POSEBNI PREVIDNOSTNI UKREPI: V primeru, da so bolhe že prisotne v času prvega nanosa, ali v primeru prehodne okužbe v času delovanja zdravila se lahko odrasle bolhe odstrani s pomočjo ustreznih insekticidov. Vpliv kopanja ali izpostavljenost živali dežju takoj po nanosu ni bil raziskan, zato je verjetno, da je učinkovitost izdelka manjša, če je bila žival v obdobju treh dni po nanosu zmočena ali umita s šamponom.

UPORABA V ČASU BREJOSTI ALI DOJENJA: Študije na živalih in laboratorijske študije (na podganah, miših in zajcih) niso pokazale, da bi imel preparat v predpisanih odmerkih teratogene ali škodljive učinke na plod. Izdelek se lahko uporablja pri brejih samicah ali samicah, ki dojijo.

POSEBNO OPOZORILO ZA POSAMEZNE PRIMERE : Če v enem bivalnem prostoru živi več živali, je treba izvesti ustrezne ukrepe na vseh (živalih).

PREDOZIRAJE (SIMPTOMI, URGENTNI POSTOPKI, PROTISTRUPI) : Študije so pokazale, da ni bilo neželenih učinkov niti po 3-dnevni zaporedni uporabi trikrat večjega odmerka, kot je predpisan.

INTERAKCIJE Z DRUGIMI ZDRAVILI IN OSTALO – Ampula Vitalveto proti bolham za srednje pse : Klinične študije niso pokazale interakcij.

POSEBNI PREVIDNOSTNI UKREPI ZA OSEBO, KI DAJE IZDELEK ŽIVALIM Izogibajte se stiku izdelka s kožo in očmi. V kolikor pride do stika, mesto le-tega izdatno izperite z vodo. V primeru vzdraženja oči obiščite zdravnika. Po uporabi si umijte roke.

POSEBNI PREVIDNOSTNI UKREPI PRI ODLAGANJU NEUPORABLJENEGA ALI UPORABLJENEGA IZDELKA V SMETI : Prazna embalaža in vsi ostanki izdelka morajo biti odvrženi v skladu z veljavnimi pravili za odlaganje smeti. Izdelek ne sme priti v stik s tekočimi vodami, ker je lahko nevaren za ribe ali druge vodne organizme.

Ampula Vitalveto proti bolham za srednje pse- Vitalveto je popularna znamka, ki je zelo znana med lastniki psov in mačk, ki prisegajo na kvalitetne izdelke svojih ljubljenčkov. Vitalveto bo zagotovil, da bo ljubljenček rešen pred zunanjimi zajedavci. Vsi produkti so zelo učinkoviti. Ker so naši ljubljenčki zelo ranljivi kar se tiče bolh in klopov, je Vitalveto lansiral kar nekaj produktov, ki pomagajo psov in mačkah ter njihovi okolici se rešiti teh nadlog.

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka (bolhe,klopi)

Vitalveto

Vrsta (bolhe,klopi)

Ampule

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Gemon cat s tuno in lososom za odrasle mačke
novo
Royal Canin Mini Starter 1kg
novo
Royal Canin Puppy X-Small
novo

Royal Canin Puppy X-Small

Royal Canin Mini Digestive Care 1kg
novo
Royal Canin Mini Ageing 12+ 1.5kg
novo
Royal Canin Puppy Čivava 500g
novo
1 2 3 361
crossmenuchevron-down