Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vzakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Amon-Ex odstranjevanje amonijaka 900g – filtrirni material

na zalogi
Šifra izdelka: 400390

8.40 

Dolgoročen visoko aktiven material za akvarijski filter, ki skrbi za odstranjevanje amoniaka iz sladkovodnega akvarija. Amon-Ex nase veže ione amoniaka in s tem preprečuje nastajanje nitrita in nitrata.

Opravite nakup in si prislužite 8 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Amon-Ex odstranjevanje amonijaka 900g – filtrirni material – dolgoročen visoko aktiven material za akvarijski filter, ki skrbi za odstranjevanje amoniaka iz sladkovodnega akvarija.

Amon-Ex nase veže ione amoniaka in s tem preprečuje nastajanje nitrita in nitrata. Istočasno deluje kot zelo učinkovit filtrirni material, saj zagotavlja popolne razmere za naselitev aerobnih in anaerobnih bakterij. Primeren je predvsem za situacije z veliko odpadki npr. gojitveni akvariji, vzgojo mladic ali za uporabo pri transportu ali karanteni, saj uspešno in zanesljivo odstranjuje odpadne snovi in preprečuje nalaganje škodljivih snovi.

Za optimalno delovanje priporočamo menjavo tega fitrirnega materala vsakih 6 mesecev. Pred uporabo material dobro splaknite. V primeru zdravljenja rib, Amonex odstranite iz akvarija.

Proizvajalec: Karlie/Flamingo

Pakiranje: 900g/ 1L

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Oprema akvarija

Filtrirni material

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down