Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Bogadent Ergo Dual zobna ščetka

na zalogi
Šifra izdelka: 7640118831368

6.88 

Bogadent Ergo Dual zobna ščetka - ergonomsko oblikovana zobna ščetka za učinkovite čiščenje pasjih zob in odstranjevanje zobnega kamna.

Opis
Dodatne infomacije

Bogadent Ergo Dual zobna ščetka - ergonomsko oblikovana zobna ščetka za učinkovite čiščenje pasjih zob in odstranjevanje zobnega kamna.

Najnovejša zasnova Bogadent Ergo Dual zobne ščetke, ki učinkovito očisti prednje in zadnje površine pasjih zob, še posebej podočnike in kočnike.

  • odstranjuje zobni kamen tudi na težko dostopnih mestih
  • gumijasto držalo za trden prijem ščetke
  • ščetka je fleksibilna, zato je pritisk na zobe zmanjšan
  • izoblikovali so jo veterinarji in zobarji
  • narejena je v Švici

Manjša ščetka je primerna za čiščenje notranje površine zadnjih zob, večja glava pa za zunanje površine.  S to pasjo zobno ščetko boste očitili kočnike in odstranili zobni kamen, ki lahko povzroči trajne poškodbe dlesni in tkiva. Zato je redna higiena kot preventivni ukrep potrebna - v ta namen je v sodelovanju z veterinarji nastala zobna ščetka za psa Bogadent Ergo Dual.

Zobna ščetka je namenjena za dnevno čiščenje pasjih zob in skrb na čimbolj nežen način. Zobna higiena je lahko pozitivna izkušnja, ki jo lahko predstavite na igriv način. Med umivanjem psa pohvalite, na koncu pa ga nagradite, morda s sprehodom.

 

Navodila za uporabo Bogadent Ergo Dual zobna ščetka

Navodila za uporabo: Nanesite količino Bogadent zobne paste Dental Creme na veliko glavo krtače. Psu dvignite zgornjo ustnico in očistite sprednjo površino zadnjih kočnikov s krožnimi gibi.  Na enak način očistite tudi notranje površine zob. Za to uporabite manjšo glavo ščetke.

  • manjša glava ščetke za notranje površine zob
  • večja glava ščetke za zunanje površine zob

 

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka sredstev za nego psa

Bogadent

Vrsta nege psa

Čiščenje zob

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down