Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Natural & Delicious Dog Low Grain Adult Mini piščanec

na zalogi
Šifra izdelka: nd low adult mini chicken

8.49 35.99 

Natural & Delicious Dog Low Grain Adult Mini piščanec - popolna pasja hrana za odrasle pse majhnih pasem s 60% živalskih sestavin, 20% primarnih, gensko NE-modificiranih žit (pira in oves) ter 20% sadja, zelenjave in mineralov.

Opis
Dodatne infomacije

Natural & Delicious Dog Low Grain Adult Mini piščanec; popolna pasja hrana za odrasle pse majhnih pasem s 60% živalskih sestavin, 20% primarnih, gensko NE-modificiranih žit (pira in oves) ter 20% sadja, zelenjave in mineralov.

Natural & Delicious N&D je popolna hrana za pse z 20% primarnih, gensko NE-modificiranih žit (pira in oves) in s 60% živalskih sestavin z različnimi okusi. Pasja hrana N&D ima poleg visoke vsebnosti proteinov tudi pravilno razmerje mineralov in vitaminov, ki so vir svežega sadja in zelenjave ter rastline, ki so skrbno izbrane za potrebe ljubljenčkov. Hrana za pse Natural & Delicious vsebuje tudi enostavno prebavljive maščobe živalskega izvora.

Nove hrane Natural & Delicious se proizvajajo z najbolj napredno proizvodno in pakirno tehnologijo in so predmet nenehne sistematične kontrole kvalitete. Sistem, imenovan "Long Life Vitamins",zagotavlja dodajanje vitaminov iz sadja in zelenjave po samem stiskanju. S tem se izognemo proizvodnemu stresu in zagotovimo večjo trajnost izdelkov.

Pasja hrana Natural & Delicious Dog Low Grain Adult Mini piščanec vsebuje 20% primarnih žit - oves in piro; zato je ta hrana za pse hrana z nizkim glikemičnim indeksom (Low Glycemic Indeks - GI). Vsebuje majhno vsebnost glukoze, kar zmanjšuje nevarnost diabetesa in debelosti ter izboljšuje počutje vašega psa.

Več o pasji hrani N&D si preberite tukaj.

 

 

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Majhna

Znamka pasje hrane

Delicious, Delicious Low Grain, Natural &amp

Teža

0.8 kg, 2.5 kg, 7 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down