Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vzakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Testirajte svojega psa, Pasji IQ test Rachel Federman

na zalogi
Šifra izdelka: 9789616525534

17.00 

Testirajte svojega psa, Pasji IQ test Rachel Federman

Intelektualne sposobnosti psa je možno meriti. Kako inteligenten je vaš pes lahko ugotovite s pasjim IQ testom, ki vas bo še bolj povezal z vašim psom.

 

Kategorije:
Opravite nakup in si prislužite 17 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije
Testirajte svojega psa, Pasji IQ test Rachel Federman

„Svojega psa lahko inteligenčno testirate na enak način, kot lahko testirate svojega otroka. Lahko mu posredujete izkušenj, kolikor hočete. Bolj ko bo pes o nečem razmišljal, in več ko bo imel dela, bolj bister bo postajal.“

Gotovo ste se že spraševali, ali je vaš pes inteligenten in ali morda v inteligenci celo prekaša svoje vrstnike, morda brate, sestre ali pa kar konkurenčnega sosedovega psa, za katerega so lastniki prepričani, kako pameten je, če ne celo najpametnejši v soseski.

S pričujočo knjižico, ki jo imate lahko pri roki dokler ne usvojite njene celotne vsebine, lahko svojega psa brezskrbno testirate. Zabavni vprašalniki za sporazumevalne zmožnosti, socialno vedenje, motorične sposobnosti in spomin vašega psa vam bodo v knjižici ‚Testirajte svojega psa‘ pomagali odkriti stopničko, na kateri stoji vaš kuža na pasji IQ lestvici.

Nasveti, kako proučiti rezultate, ki jih je na testu dosegel vaš pes, in namigi, kako lahko njegovo inteligenco še izboljšate, predstavljajo ključ do skritega genija v vašem psu.

O avtorici:

Rachel Federman je avtorica knjige ‚Girl drinks: 101 Coctails for Every Occasion‘ ter pevka in basistka svoje glasbene skupine. Živi v Brooklynu s svojim psom Skyeom (in tudi s fantom) in pripravlja programe za neprofitne organizacije. Nedvomno vam bodo njena zanimiva vprašanja in še zanimivejši odgovori popestrili že tako prijetno življenje ob vašem pasjem družabniku in prijatelju.

 

 

Dodatne informacije

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down