Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Akcija
ugodni nakup

Mreža za psa v avtu - zaščitna iz najlona

na zalogi
Šifra izdelka: 500100

10.79 

Mreža za avto zanesljivo loči prtljažnik od oseb v avtu ter med vožnjo zavaruje živali ali predmete v prtljažniku.

Opis
Dodatne infomacije

Pregradna zaščitna mreža za psa v avtu zanesljivo loči prtljažnik od oseb v avtu ter med vožnjo zavaruje živali ali predmete v prtljažniku.

Poskrbite za vašo varnost in varnost vašega psa med vožnjo z avtom. Mreža za psa v avtu zanesljivo loči prtljažnik mreža za v avtood oseb v avtu ter med vožnjo zavaruje živali ali predmete v prtljažniku. Živali onemogoča, da bi se med vožnjo prosto premikala po notranjosti avtomobila in ovirala voznika.

mreža za v avtoZaščitna mreža večinoma paše v katerikoli avto in  jo lahko namestite na različne načine z elastikami in kaveljčki.

Material: trpežen najlon

Velikost mreže:

minimalna dimenzija 120-64 cm, maksimalna dimenzija 145-100 cm.

Proizvajalec: Flamingo

Več pasje opreme najdete tukaj.

Da bo naš pes prijeten sopotnik v avtu, ga moramo na vožnjo navajati že v obdobju socializacije. Še najbolje bi bilo, če bi s tem začel že vzreditelj, in to tako, da bi z vsemi mladiči in z materjo opravil nekaj voženj z avtom. A tudi če začnemo na vožnjo navajati odraščajočega ali odraslega psa, v večini primerov ni težav. Pri odraslem psu bomo potrebovali pač malo več občutka ter ga počasi, korak za korakom pripravljati, da se  bo imel v svoji "mobilni hišici" prijetno počutil.

Psa moramo v avto seveda namestiti v skladu s prometnimi predpisi, se pravi, v varno pritrjeno transportno kletko ali pa ga opremimo s posebnim varnostnim pasom.

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down