Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Bunny Nature Rabbit Dream Special Edition 1,5kg

na zalogi
Šifra izdelka: 25085

15.70 

Bunny Nature Rabbit Dream Special Edition 1,5kg  – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru. Z visokim deležem zelenjave, tudi bučko, bogate z vitamini.

Opravite nakup in si prislužite 16 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije
Bunny Nature Rabbit

Bunny Nature Rabbit Dream Special Edition je popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru. Z visokim deležem zelenjave, tudi bučko, bogate z vitamini.

Biološka raznolikost,

z veliko rastlin in surovih vlaken iz neobdelanih travnikov in polj, za preprečevanje prehranskih težav. Optimalna vsebnost kalcija za zdravo rast zob in kosti. Brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja, barvil in arom.

Z visokim deležem: zelenjave, bogate z vitamini

Z bučko: bogato s pomembnimi vitamini

Biotska raznolikost: 42 različnih rastlin z naravnih travnikov

Optimalna vsebnost kalcija: za zdravo rast zob in kosti

Uravnotežena doživljenjska receptura: vse sestavine so pomembne in pravilno odmerjene

Mešanica 3 vlaken: 3 različne dolžine vlaken za obrabljanje zob in zdravo črevesno floro

Optimalno razmerje surove vlaknine in škroba: ščiti pred zamaščenostjo

Brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja, barvil in arom.

Sestavine:

Travniške mladice (mačji rep, travniška bilnica, lisičji rep, trajna ljulka, rdeča bilnica, travniška latovka, navadna pasja trava, medena trava, enoletna latovka. plazeča šopulja, dišeča boljka, pirnica, rušnata masnica, trstična pisanka, bela detelja, črna detelja, regratovi listi, zelika rmana, ozkolistni trpotec, navadna kumina, travniška krebuljica, brestovolistni oslad, navadna smiljka, lakota, timijanov jetičnik. obplotna grašica, navadni gabez, njivski osat, grenkuljica, marjetica, vrednikov jetičnik, plahtica, veliki bedrenec, ozkolistna grašica, zrnati kamnokreč, podsončnica, njivski jetičnik.

spomladanska kokošnica, jesenski jajčar, lasasta šopulja, pomladanski jeglič, mala detelja), ovseni otrobi, drobir sončničnih semen, drobir lanenih semen, sadne tropine, korenčkove tropine. pšenični otrobi, korenina cikorije (2%) , pastinak (2%), drobir oljne repice, bučni kosmiči (1%), paprika (1%), peteršilj, pivske tropine, rožičeva moka, ognjičevi cvetovi, pivski kvas, kalcijev karbonat, cvetovi kamilice, radič v prahu (zelenjava 6%)

Analitske sestavine:

Surove beljakovine: 12,8%
Surova olja in maščobe: 2,4%
Surova vlaknina: 19,5%

Škrob: 5,5%
Surovi pepel: 8,0%
Kalcij: 0,7%
Fosfor: 0,4%

Razmerje surova vlaknina-škrob: 3,5 : 1

Dodatki na kg:
Prehranski dodatki
Vitamin A 9.400 IE, Vitamin D3 658IE, Vitamin E 56 mg, bakrov sulfat, pentahidrat 5,6mg, kalcijev jodat, heksahidrat 0,85 mg, železov sulfat monohidrat 47 mg, cinkov oksid 56,4 mg, manganov oksid 37,6 mg, natrijev selenit 0,17 mg

Priporočilo za hranjenje:

Posodico napolnite s hrano Bunny Nature Rabbit Dream Special Edition in pustite, da žival vse poje ter šele nato ponovno napolnite. Dnevno dodajajte kakovostno seno in svežo, mlačno vodo.

Kunci

Kunci so čudoviti, ljubeči in družabni ljubljenčki. Lahko so odlični hišni ljubljenčki, če si vzamete čas, da jih socializirate in spoznate njihovo osnovno govorico telesa. Kunci so lahko tudi odlični terapevti, ki nas pomirijo po celodnevni službi.

Življenjska doba kunca je v povprečju do 8 let, lahko pa doživi tudi 12 let.

Za prijetno bivanje, zadovoljno in zdravo življenje kunec potrebuje primerno veliko kletko, postlano s čistim in vpojno steljo, ki jo je potrebno redno menjavati.

Hrana za kunce

Kunci so rastlinojede živali in za zdravje potrebujejo rastline z visoko vsebnostjo surovih vlaknin. Večino hrane naj imajo kunci vedno na voljo, predvsem seno, lahko mu ponudite tudi svežo travo, na katero pa ga postopoma navajajte , predvsem pa je ne dajajte preveč. S tem, ko kunec grizlja seno, obrablja zobe, ki sicer ves čas rastejo, primeren pa je tudi za prebavo, za izločanje kepc dlake. Za izločanje dlak mu lahko ponudimo tudi pasto. Kuncem ponudimo še pelete ali zanje pripravljeno hrano.

Priporočljivo je, da ima kunec vedno na voljo hrano, ki jo skrijemo, da si jo poiščejo, tako kot v naravi. Ponudimo jim lahko svežo zelenjavo ( listi korenja, različne vrste solat (radič, cikorija, endivija, berivka), regrat, rukola, ohrovt, janež, stebelna zelena) in različna zelišča (bazilika, meta, kamilica, koriander, koper, celo rožmarin ali sivko). Kunci se radi posladkajo tudi s sadeži – radi imajo košček jabolka, hruške, tudi breskve, slive in marelice.
Priboljški so dobrodošli za občasno popestritev vsakodnevne prehrane, z njimi pa kunca tudi lažje udomačite. Posodica za hrano naj bo trpežna in težka, da je kunec ne more prevrniti. Posoda mora biti odporna na glodanje in enostavna za čiščenje. Vsakodnevno odstranite ostanke hrane, redno menjavajte vodo in pomivajte napajalnik.

Oprema za kunce

kletka, hišica, stelja, posoda za hrano, napajalnik , hrana za kunce, palčke za grizenje, priboljški, mineralni kamen, vitaminski dodatki , razkužilo in igrala.


Dodatne informacije

Teža 1.7 kg
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
novo
novo
Anibio priboljšek za psa s kozo 300g
novo
Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 80 x 20cm
novo
Ugodni nakup

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 80 x 20cm

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 120 x 30cm
novo
Ugodni nakup

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 120 x 30cm

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 160 x 30cm
novo
Ugodni nakup

Flamingo bazen za psa 2 v 1 z razpršilnikom 160 x 30cm

novo
1 2 3 363
crossmenuchevron-down