Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Canagan Cat – tuna s piščancem 75g

na zalogi
Šifra izdelka: WU75

1.85 

Canagan Cat – tuna s piščancem 75g – Kuhano v lastnem naravnem soku. Pri pripravi hrane uporabljamo v morju ulovljeno tuno in meso piščančjih prsi brez kože. Brez žit.

Purchase & earn 2 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Canagan Cat – tuna s piščancem 75g – Kuhano v lastnem naravnem soku. Pri pripravi hrane uporabljamo v morju ulovljeno tuno in meso piščančjih prsi brez kože. Brez žit.

Hrana je bila razvita v tandemu s Canagan suho hrano za mačke, da bi ustvarili hrano, ki čim bolj posnema naravno prehrano mačjih prednikov.

Prehrana njihovih prednikov – Canagan je visoko hranljiva popolna hrana za mačke, ki se jo lahko hrani tudi skupaj s suho hrano za mačke. Pri mešanju vlažne in suhe hrane količine ustrezno prilagodite.

Navodila za hranjenje v vseh življenjskih obdobjih

2 do 3 konzerve bodo izpolnile potrebe povprečne mačke. Mladiči, breje ali doječe samice bodo verjetno potrebovali več. Vsaka mačka je unikatna, zato so njene potrebe po hrani različne. Odvisne so lahko od starosti, aktivnosti, metabolizma in okolja v katerem živi, zato je potrebno količino prilagoditi individualnim potrebam vaše mačke.

Mačka naj ima ves čas na voljo dovolj sveže pitne vode.

Sestavine: meso tune (58%), tunina juha (32%), piščančje prsi (5%) sredstvo za zgoščevanje (tapioka), sončnično olje, vitamini in minerali.

Analiza: vlaga 77%, surove beljakovine 18,5%, surova maščoba 1,7%, pepel 1,5%, surove vlaknine 0,03%.

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus mokre hrane

Riba

Znamka mokre mačje hrane

Canagan

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down