Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

TEŽA

Blagovne znamke

Glavni okus hrane

Aktivnost psa

Starost psa

Velikost pasme

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Symply

Zakaj izbrati Symply?

Spodaj je le nekaj razlogov, zakaj menimo, da je naša hrana preprosto odlična.

 

  • 100% naravne, zdravju koristne sestavine za bolj zdrave in srečne ljubljenčke. Symply recepti vsebujejo le najboljše naravne sestavine za uravnoteženo in popolno hrano, ki jo vaš pes potrebuje, da ostane v najboljši kondiciji. Vse Symply hrane so brez umetnih barvil, okusov in konzervansov. Hrana je narejena iz zdravju koristnih sestavin in naravnih antioksidantov bogatih z vitamini za okrepitev imunskega sistema.
  • Odlična hranilna vrednost za nižjo ceno – odlično za vaš žep. Vsak grižljaj hrane Symply vsebuje več dobrot, kot večina ostalih hran, zaradi česar jo lahko hranite manj in tako tudi prihranite. Z uporabo bolj kvalitetnih, bolje prebavljivih sestavin, so pri hrani Symply dnevne količine hranjenja manjše kot pri slabše prebavljivih hranah.
  • Zdrava koža in sijoč kožuh. Visoke količine omega 6 in 3 maščobnih kislin pomagajo vzdrževati zdravo kožo in sijoč kožuh. Poleg tega vsebuje optimalne nivoje cinka, ki pomaga pri obnovi kože. Višja količina mesa vsebuje beljakovine, ki jih vaš pes potrebuje za zdravo telo in močne mišice. Hrana Symply vsebuje več kot 26% pravega osušenega mesa. Z uporabo osušenega mesa, ima naša linija hran večjo vsebnost mesa, kot bi jo imela, če bi vključili v hrano sveže meso.
  • Visoko prebavljive sestavine za manjše iztrebke – manj čiščenja! Visoka kakovost sestavin hrane Symply so izbrane zaradi njihove lahke prebavljivosti, kar se odraža v tem, da je za vašim psom potrebno manj čistiti. Symply je bolj polna hranilnih snovi kot hrane nižje kvalitete. Z manjšimi količinami hranjenja in visoko prebavljivostjo, v primerjavi s slabšimi hranami, boste opazili, da bo imel vaš pes manjše iztrebke.
  • Odličen okus. Z visoko količino mesa, so hrane Symply tako okusne in hranljive, da zadovoljijo tudi najbolj izbirčne jedce. Z uporabo kombinacije visoke količine mesa in zdravju koristnih naravnih sestavin, ima Symply okus, ki ga bo vaš pes absolutno oboževal, brez da bi bilo potrebno hrani dodati umetne okuse! Naši suhi in hrustljavi briketi lahko pomagajo tudi pri ohranjanju čistejših zob, s tem ko se drgnejo ob zobe. (Poleg tega še veno priporočamo redno zobno nego!).
  • Bolj prijazen do želodca, zato bo manj razdražen želodec. Ko hranite Symply, ste lahko prepričani, da vaš pes uživa hrano s kakovostnimi sestavinami, ki so nežne do želodca in lahko prebavljive. To zmanjša možnosti za razdražen prebavni sistem. Visoko prebavljive sestavine povečajo zmožnost vašega psa, da absorbira dobre stvari iz hrane.
  • Brez umetnih dodatkov. Vsi Symply produkti so brez umetnih barvil, okusov in konzervansov. Symply produkti so konzervirani z mešanimi tokoferoli, to so mešanica vitamina E, ki daje naši hrani dolgo življenjsko dobo.
cogcrossmenuchevron-downcross-circle